“Ne-am cladit o reputatie excelenta oferind un concept unic în abordarea holistica a îngrijirii pielii. Abordarea complexa a procedurilor de înfrumusetare si întinerire permite asocierea armonioasa a diagnosticului si tratamentului medical cosmetic, în siguranta deplina si fara întreruperi, garantand mentinerea eficacitatii si durabilitatii tratamentului”.

Ana Maria Nedelcu

Adena EFB Beaute

Ultherapy

Velashape III

Philings

Microdermabraziune

Miami Peel

Ageless - Oxigen Hiperbaric

Cryolift si Skin Perfusion

Bride to be (tratament mirese)

Tratament Acnelan Acnee

Tratament Acnee Blue Light

Tratamente Ericson Laboratoire

Peeling chimic (superficial, mediu)

Peeling Filorga

Acid hialuronic Filorga

Tratamentul cicatricilor post acneice

Machiaj semipermanent

Terapia PRP

Tratament Sunekos

Mezoterapie

Profhilo

Augmentare buze si volumetrie faciala

Tratament cearcane

Tratament vergeturi

Institutul Dermato Estetic

Institutul dermato estetic Dr. Irinel Nedelcu, centru de excelenta în dermatologie, dermato estetica, implant de par si tratamente laser chirurgicale si estetice încununeaza 20 de ani de activitate in domeniu.

Dr. Irinel Nedelcu, reprezentant al elitei dermatologiei romanesti, asociaza activitatea clinica din cadrul spitalului Colentina cu domeniul dermato-estetic si al tratamentelor anti- aging din cadrul institutului pe care-l conduce alaturi de sotia sa, Ana Maria Nedelcu.

În activitatea stiintifica si de cercetare, Dr. Irinel Nedelcu a elaborat lucrarea de doctorat cu tema “Diagnosticul si tratamentul afectiunilor parului”, este membru în comitetul de conducere a Societatii Romane de Dermatologie, membru al Academiei Europene de Dermato-Venerologie si al Societatii Internationale de Chirurgie pentru Restaurarea Parului.

Din anul 1997, în cadrul primei clinici de tricologie din Romania, dezvolta tehnici de diagnostic si tratament al afectiunilor parului, complexe si precise. Implantul de par propriu, efectuat în urma evaluarii pacientului si stabilirii prognosticului pe termen lung, se efectueaza prin metoda unitatilor foliculare si asigura rezultate definitive excelente, cu aspect identic natural.

În cadrul Institutului se asociaza armonios tratamentele medicale cu metodele de estetica paramedicala, elaborate de Ana Maria Nedelcu, fondatoarea Dermaspa (centru antiaging, estetica si remodelare corporala) si Skinshop.ro (magazin online ce reuneste cele mai exclusiviste branduri de pe plan mondial).

Ana Maria Nedelcu este dublu licentiata, estetician cu multiple specializari în proceduri cosmetice si anti-aging de avangarda. Dotat cu tehnologie de exceptie pentru investigatiile si tratamentele pielii si parului, Institutul reuneste toate metodele moderne de stimulare a mecanismelor naturale de regenerare si remodelare faciala si corporala (radiofrecventa, tehnologii laser, ultherapy, infrarosu, mezoterapie, PRP, microneedling, etc.) permitand reintegrarea sociala imediata a pacientului.

Coordonatorul echipei medicale, Dr. Irinel Nedelcu mentine la superlativ activitatea în domeniul dermatologiei, dermato-esteticii, chirurgiei dermatologice si implantului de par, este autorul a numeroase lucrari în domeniu, sustinute si publicate în Romania si strainatate. Din 2003 este medic formator, avand în pregatire medici rezidenti.

Institutul Dermato Estetic Dr. Irinel Nedelcu este situat in centrul Bucurestiului, intr-o locatie eleganta si usor accesibila, pe Calea Plevnei 82, in zona Operei.

Newsletter

Ramai la curent cu ultimele noutati

Please add MailChimp API Key in Theme Options > General Settings > API Integrations
Contact

Ne puteti contacta rapid folosind urmatorul formular. Echipa noastra urmeaza sa va contacteze in cel mai scurt timp.

Not readable? Change text. captcha txt