Skip to content

Dr. Irinel Nedelcu

Dr. Irinel Nedelcu, medic primar dermato venerolog, doctor în științe medicale. Din 1997 este conducătorul primei clinici de tricologie și implant de păr propriu din România.

Din 2003 – experiență elaborată în tratamente regenerative, laser și dispozitive bazate pe energie, cu rezultate remarcabile publicate și apreciate la conferințe de specialitate.

Membru al Comitetului Director al Societății Române de Dermatologie.

Vicepreședintele Societății Române de Lasere în Medicină și Chirurgie

Institutul dermato estetic Dr. Irinel Nedelcu, centru de excelență în dermatologie, dermato estetică, implant de par și tratamente laser chirurgicale și estetice încununează peste 25 de ani de activitate în domeniu.

Dr. Irinel Nedelcu, reprezentant al elitei dermatologiei românești, asociază activitatea clinică din cadrul spitalului Colentina cu domeniul dermato-estetic și al tratamentelor anti-aging din cadrul institutului pe care-l conduce alături de soția sa, Ana Maria Nedelcu. Este membru în comitetul de conducere a Societății Române de Dermatologie, membru al Academiei Europene de Dermato-Venerologie și al Societății Internaționale de Chirurgie pentru Restaurarea Părului.

Din anul 1997, în cadrul primei clinici de tricologie din România, dezvoltă tehnici de diagnostic și tratament al afecțiunilor părului, complexe și precise. Implantul de păr propriu, efectuat în urma evaluării pacientului și stabilirii prognosticului pe termen lung, se efectuează prin metoda unităților foliculare și asigură rezultate definitive excelente, cu aspect identic natural.

De peste 15 ani a implementat tehnici de regenerare prin activarea mecanismelor celulare ale organismului, cu implicații deosebite în tratamentele anti-aging, de înfrumusețare și de regenerare a părului, ca prim pas în obținerea unor rezultate excelente, pe termen lung.

Institutul Dermato Estetic

Institutul dermato estetic Dr. Irinel Nedelcu, centru de excelenta în dermatologie, dermato estetica, implant de par si tratamente laser chirurgicale si estetice încununeaza 20 de ani de activitate in domeniu.

Dr. Irinel Nedelcu, reprezentant al elitei dermatologiei romanesti, asociaza activitatea clinica din cadrul spitalului Colentina cu domeniul dermato-estetic si al tratamentelor anti- aging din cadrul institutului pe care-l conduce alaturi de sotia sa, Ana Maria Nedelcu.

În activitatea stiintifica si de cercetare, Dr. Irinel Nedelcu a elaborat lucrarea de doctorat cu tema “Diagnosticul si tratamentul afectiunilor parului”, este membru în comitetul de conducere a Societatii Romane de Dermatologie, membru al Academiei Europene de Dermato-Venerologie si al Societatii Internationale de Chirurgie pentru Restaurarea Parului.

Din anul 1997, în cadrul primei clinici de tricologie din Romania, dezvolta tehnici de diagnostic si tratament al afectiunilor parului, complexe si precise. Implantul de par propriu, efectuat în urma evaluarii pacientului si stabilirii prognosticului pe termen lung, se efectueaza prin metoda unitatilor foliculare si asigura rezultate definitive excelente, cu aspect identic natural.

În cadrul Institutului se asociaza armonios tratamentele medicale cu metodele de estetica paramedicala, elaborate de Ana Maria Nedelcu, fondatoarea Dermaspa (centru antiaging, estetica si remodelare corporala) si Skinshop.ro (magazin online ce reuneste cele mai exclusiviste branduri de pe plan mondial).

Ana Maria Nedelcu este dublu licentiata, estetician cu multiple specializari în proceduri cosmetice si anti-aging de avangarda. Dotat cu tehnologie de exceptie pentru investigatiile si tratamentele pielii si parului, Institutul reuneste toate metodele moderne de stimulare a mecanismelor naturale de regenerare si remodelare faciala si corporala (radiofrecventa, tehnologii laser, ultherapy, infrarosu, mezoterapie, PRP, microneedling, etc.) permitand reintegrarea sociala imediata a pacientului.

“Ne-am cladit o reputatie excelenta oferind un concept unic în abordarea holistica a îngrijirii pielii. Abordarea complexa a procedurilor de înfrumusetare si întinerire permite asocierea armonioasa a diagnosticului si tratamentului medical cosmetic, în siguranta deplina si fara întreruperi, garantand mentinerea eficacitatii si durabilitatii tratamentului”.

Prof. Dr. Calin Giurcaneanu

Medic primar dermatologie si venerologie
Doctor in stiinte medicale
Profesor universitar
Sef clinica Dermato -alergologie si oncologie SUUB Elias

Un adevarat reper al dermatologiei romanesti, Prof. Dr. Calin Giurcaneanu, asigura experienta si inalta calificare in domeniul dermatovenerologiei si ofera constant solutii eficiente in diagnosticul si tratamentul afectiuniilor cutanate dar si a bolilor dermatologice rare.

Apartenenta profesionala:
• Membru al Societatii Romane de
• Dermatologie- Presedinte al SRD din 2011-prezent
• Membru al Academiei Europene de Dermatologie si Venerologie
• Presedinte Comisie Terapii biologice in psoriazis CNAS

Dr. Alin Nicolescu

Medic primar dermatolog, Presedintele Societatii Romane de Lasere in Medicina si Chirurgie, Secretar General al Societatii Romane de Dermato-venerologie, Presedintele comisiei de experti ai Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Membru al Academiei Americane de Dermatologie. Cu experienta din 1996 in abordarea afectiuniilor si tumorilor cutanate, Dr. Alin Nicolescu este promotorul laserului vascular in terapia fara cicatrici reziduale a angioamelor. Competenta evaluarii dermatoscopice si a ecografiei cutanate asigura un tratament sigur si eficient.

Dr. Alexandru Grigoriu

Medic specialist dermatolog, cu experienta de peste 10 ani in dermato-venerologie ambulatorie, chirurgie dermatologica, dermato-oncologie, tratamente de recuperarea parului si implant de par, PRP, laserterapie, trico- si dermatoscopie.

Experienta acumulata ca membru al echipei dr. Irinel Nedelcu, atat in Spitalul Clinic Colentina, cat si in cadrul Egoclinic (din anul 2011 pana in prezent), a fost imbogatita prin participarea la cursuri si stagii de perfectionare in tara si in strainatate.

Implicat activ in programe de screening si supravegherea alunitelor, in actiuni de prevenire si tratament al melanomului malign si al altor cancere cutanate. A participat ca investigator in studii clinice.

Membru in Academia Europeana de Dermatologie si Venerologie, Societatea Internationala de Dermatoscopie, Societatea romana de dermatologie.

Dr. Ciprian Mitache

Este medic primar in specialitatea Chirurgie Plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva.

Activitatea de peste 10 ani, inceputa in cadrul sectiei de chirurgie plastica a spitalului Floreasca si continuata apoi in Spitalul Judetean, unde lucreaza si in prezent, l-a format ca si chirurg al cazurilor complicate, specifice spitalelor de urgenta. Chirurgia estetica a venit ca o evolutie profesionala fireasca, dupa absolvirea unor cursuri de pregatire specifice.

La acestea se adauga experienta din ce in ce mai vasta, rezultata prin rezolvarea unor cazuri complexe (de exemplu corectarea contracturii capsulare prin schimbarea buzunarului protezei cu inlocuirea acesteia si mastopexie secundara).

Dr. Vlad Carbunaru

Medic specialist chirurgie plastica si reconstructiva

A absolvit Facultatea de Medicina Generala ‘’ Carol Davila ‘’ Bucuresti in 2015 si si-a inceput cariera in domeniul chirurgiei plastice si reconstructive, mult dorita inca de la inceputul facultatii, in 2016, la Spitalul Universitar de Urgenta, timp in care a avut sansa de a se perfectiona atat in Europa cat si in Asia, pe traumatologie de urgenta, microchirurgie si chirurgie reconstructiva.

Din iubirea pt frumos si atentia extraordinara la detalii combinate cu evolutia intensa si de neoprit a tehnologiei si tehnicilor chirurgicale provocatoare din domeniul chirurgiei plastice, a urmat cursuri in domeniul esteticii faciale si chirurgiei estetica la spitale de renume din Belgia (Wellness Kliniek Belgium) , Suedia (Akademikliniken) si Taiwan (Chang Gung Memorial Hospital International Medical Centar). Chirurgia plastica este despre frumusete, despre dorinta de a readuce bucuria pe chipurile oamenilor ce au trecut prin situatii dramatice, la limita, din care au rezultat mutilari vizibile si care te fac, ca doctor, sa te simti satisfacut, implinit si recompensat pt eforturile depuse de-a lungul anilor. Din acest motiv din 2019 si-a inceput doctoratul in domeniul chirugiei reconstructive avand tema cu titlul ‘’Reconstructia membrului superior cu neuroproteza’’

Grija si preocuparea pt binele pacientului, precum si dorinta de a fi mereu la curent cu tot ceea ce este nou, l-au determinat si impulsionat sa fie implicat in numeroase studii de cercetare in sustinerea reinventarii neincetate a acestui domeniu versatil, atat in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta cat si cu Facultatea de Medicina ‘’Carol Davila’’ in parteneriat cu numeroase tari din Europa ( Norvegia, Suedia, Franta) cat si Asia (Taiwan, Israel).

Dr. Doru Velicu

Dubla specializare in chirurgie generala si vasculara, completate de experienta in explorarea ecografica, sustin preocuparea pentru abordarea varicelor si a altor afectiuni vasculare prin interventii complexe.

0
Incepe activitatea EgoClinic
0
Prima clinica de trichologie
0 +
Ani de acitivitate in domeniu