Skip to content

DATE IDENTIFICARE. Actualizat 27.11.2020

EUROCLINIC 2002 SRL / CUI: 9450050 / Reg. com.: J40/7752/2002

Adresa:
Institutul Dermato Estetic Dr. Irinel Nedelcu: Calea Plevnei nr. 82, sector 1, Bucuresti.

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE Egoclinic.ro (www.egoclinic.ro)

Folosind acest site acceptați termenii și condițiile de folosire, politica de confidențialitate, dar și alte notificări ce apar în cadrul site-ului. Daca vă înscrieți la sistemul nostru de Newsletter acceptați termenii prezentați în acest document. În caz de neacceptare, nu puteți să folosiți aceste servicii și acest site. Termenii și condițiile de utilizare ale acestui site se pot modifica fără o notificare în prealabil. Schimbările vor intra în vigoare imediat după actualizarea pe site. Acceptarea de a revedea periodic condițiile de utilizare ale acestui site reprezintă o acceptare a schimbărilor apărute.

Drepturile de autor

Produsele comercializate pe site-ul egoclinic.ro sunt originale. Întregul conținut al egoclinic.ro este protejat conform legii dreptului de autor și a legilor privind dreptul la proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente aparținând site-ului www.egoclinic.ro se pedepseşte conform legilor în vigoare. Conținutul acestui website (text, grafică, logo, icon-uri, imagini) sunt proprietatea EUROCLINIC 2002 SRL și cad sub incidența dreptului de autor prevăzut de legea română. Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de Egoclinic.ro cu acceptul autorilor menționați la sfârșitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele și sloganele partenerilor și colaboratorilor noștri le aparțin acestora, și sunt reproduse cu acceptul lor.

Site-ul egoclinic.ro nu își asumă răspunderea pentru inexactitatea sau pierderea informațiilor publice de pe site, nu poartă răspunderea pentru informațiile introduse pe site de persoane fizice sau juridice care folosesc serviciile de pe site si nici nu oferă garanție, expresă sau implicită, privind materialele informative de pe site. Fotografiile prezentate pe site au titlu informativ, egoclinic.ro nu răspunde de schimbările pe care furnizorul le poate face pentru ambalaj și prezentarea produsului. egoclinic.ro nu răspunde juridic pentru informațiile pe care furnizorul i le oferă spre a fi afișate.

În situația în care doriți să raportați orice problemă legată de drepturile de proprietate intelectuala, vă rugăm să ne scrieți la adresa office@egoclinic.ro sau ne puteti contacta la numarul de telefon +40.722.503.811 – Nedelcu Irinel.

Absolvire de răspundere

Utilizarea acestui site și toate informațiile prezentate, descărcate sau accesate de pe acest site sunt oferite ca atare, fara garanții de orice fel. Informațiile conținute pe site sunt folosite de vizitatori pe propriul lor risc. egoclinic.ro nu va fi responsabil pentru daune-interese directe, indirecte cauzate și reieșite din utilizarea acestui site.

egoclinic.ro nu va fi responsabil pentru probleme sau disfuncționalităti ale sistemelor de internet, furnizorilor de acces pe internet, calculatoare, echipamente sau alt element ce poate cauza stricăciuni ca rezultat al utilizării acestui site.

egoclinic.ro își rezervă dreptul să modifice pagini de pe site, să le oprească temporar sau permanent, sau să interzică accesul, fără o notificare în prealabil către utilizatori.

Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

Angajamentul Egoclinic.ro referitor la Politica de securitate a datelor

Protejarea siguranței și securității datelor dvs. personale este importantă pentru Egoclinic.ro. Activitățile desfășurate de Egoclinic.ro sunt în conformitate cu legislația aplicabilă referitoare la protecția siguranței datelor și la securitatea acestora.

Accesând această pagină, toți utilizatorii sunt de accord să respecte Termenii de utilizare și legislația în vigoare. Sperăm că politica prezentată mai jos vă va fi de ajutor pentru a ințelege ce fel de date pot fi colectate de Egoclinic.ro, cum sunt acestea protejate și utilizate și cum pot fi dezvăluite.

EUROCLINIC 2002 SRL se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă la adresa office@egoclinic.ro, se obligă să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale, să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

EUROCLINIC 2002 SRL certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic.

Date personale

Egoclinic.ro nu va colecta nici un fel de date personale în legătură cu dvs. (de ex. numele dvs., adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail), dacă nu doriţi să ni le furnizaţi (de ex. prin înregistrare, chestionare), sau dacă nu vă daţi acordul sau dacă nu este altfel permis prin lege sau alte reglementări de protecţie a datelor dvs. personale.

Scopul utilizării

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, EUROCLINIC 2002 SRL, având numărul din Registrul Comerțului F40/2246/2011, CUI: 28620177, sediul social Str. Calea Plevnei nr. 82 București, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor dumneavoastră, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor printr-o cerere scrisă, datată și semnată pe adresa Str. Calea Plevnei nr. 82 București (sediul social) Institutul Dermato Estetic Dr. Irinel Nedelcu: Calea Plevnei nr. 82, sector 1, Bucuresti.. Dacă sunteți înscriți în sistemul nostru de Newsletter vă puteți dezabona direct din mesajul care a sosit pe adresa dumneavoastră de email sau făcând o cerere la adresa office@egoclinic.ro precizând adresa pe care doriți să o ștergem din baza de date.

Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti scrie pe email, la adresa office@dermaspa.ro.

În cazul în care ne veţi furniza datele dvs. personale, le vom utiliza în general pentru a răspunde solicitărilor dvs., pentru a procesa comenzile dvs., pentru a vă intermedia accesul la informaţii specifice sau oferte, facturare. De asemenea pentru a susține relația comercială cu dvs. Vă putem contacta în legătura cu o ofertă Egoclinic.ro care vine în sprijinul nevoilor dvs. sau pentru a efectua sondaje de opinie online pentru a înțelege mai bine necesitățile clienților nostri. Dacă sunteți înscriși în sistemul de Newsletter o să primiți pe email informații comerciale privind ofertele noastre. Dacă alegeți ca datele dvs. personale să nu fie utilizate noi vom respecta opțiunea dvs. nu vindem și nici nu comercializăm în vreun alt fel datele dvs. personale către terți.

Date non-personale colectate automat

Când accesaţi paginile noastre de internet, putem colecta automat (nu prin înregistrare) date non-personale (de ex. tipul de browser internet şi sistemul de operare utilizat, numele domeniului paginii Web de pe care aţi venit, numărul de vizite, durata medie petrecută pe site, paginile vizionate). Noi putem utiliza aceste date şi distribui sediilor noastre, pentru a monitoriza gradul de atracţie a paginilor noastre de internet şi pentru a le îmbunătăţi performanţa sau conţinutul.

Securitate

Pentru a proteja datele dvs. personale de distrugere accidentală sau ilegală, de pierdere sau alterare şi de accesul unor persoane neautorizate, Egoclinic.ro utilizează măsuri de securitate tehnice şi organizatorice dintre care enumeram:

– accesul la baza de date se face doar pe bază de user și parolă ce sunt atribuite doar angajaților și sunt folosite exclusiv pentru exercitarea atribuțiilor de servici;

– toți utilizatorii sunt obligați să păstreze confidențialitatea datelor la care au acces;

– accesarea datelor se face doar de pe echipamentele societății;

– la interval de o lună (30 zile) se face backup la baza de date.

– printarea datelor este facută doar de la echipamentele societătii, de către angajați desemnați.

Linkuri către alte pagini web

Paginile web ale Egoclinic.ro conţin linkuri către alte pagini web. Egoclinic.ro nu răspunde pentru practicile de securitate sau de conţinutul altor pagini web.

Întrebări/comentarii si exercitarea drepturilor

Egoclinic.ro va răspunde la toate solicitările rezonabile pentru a revedea şi datele dvs. personale, pentru a corecta, modifica sau şterge orice neregularităţi. Dacă aveţi orice fel de întrebări sau comentarii în legătură cu Politica de securitate a datelor personale de la Egoclinic.ro (de ex. revederea sau actualizarea datelor dvs. personale), vă rugăm să ne contactati.

Obligațiile utilizatorilor

Utilizatorii sunt răspunzatori de informațiile furnizate la crearea contului pe egoclinic.ro, precum și de modul cum îl administrează si cum își păstrează și folosesc parola. egoclinic.ro nu își asumă răspunderea dacă utilizatorul își înstrăinează sau divulgă parola unei terțe persoane și de accesarea contului de către alte persoane decât utilizatorul contului.

Utilizatorii au obligația să respecte urmatoarele reguli în folosirea serviciului egoclinic.ro:
1. Nu vor încărca viruși, troieni sau alte scripturi pe site și nu vor încerca să obțina acces la servere, computer, conturi sau baze de date.

2. Nu vor încărca, posta sau comenta pe site mesaje sau poze ce au un conținut discriminatoriu, rasist, amenințător, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau sunt contestabile.

3. Nu vor încălca drepturile de proprietate individuală, drepturile de confidențialitate, sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalți;

4. Nu vor oferi informații false despre ei și nu vor încerca să ne înșele asupra identității și nici să se folosească pentru a prelua date de la alți utilizatori fără consimțământul acestora, sau de a trimite mesaje de tip spam;

egoclinic.ro își rezervă dreptul să blocheze accesul și să șteargă contul celor care nu respectă aceste obligații. Orice încercare de a accesa datele personale ale altor utilizatori, baza de date a site-ului este considerată tentativă de fraudă a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Comanda și preț

Prețurile afișate sunt finale. Prețul de pe factură va fi același cu prețul afișat pe site la momentul comenzii.

Renuntare la tranzactie si returnarea banilor

Puteti renunta la programare si la consultatie in termen de 30 de zile de la momentul in care a fost facuta plata. Banii se returneaza in termen de 14 zile dupa ce a fost trimisa solicitarea de a renunta pe office@egoclinic.ro.

Pentru a finaliza comanda, utilizatorul va alege modalitatea de plată: online prin procesatorul de plati MobilPay sau prin transfer bancar.

Conciliere clienți nemultumiți

Daca apar probleme cu o comanda puteti lua legatura cu dna. Nedelcu Irinel: +40.722.503.811 | office@egoclinic.ro. Pentru sesizarile prin email vom raspunde in 48 de ore mesajelor dumneavoastra.

Litigii

Orice litigiu apărut în utilizarea serviciului egoclinic.ro va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată romane.

MODALITATI DE COMANDA

Comanda telefonica

Puteti comanda telefonic la +40.722.503.811 (Luni-Vineri: 08.00-18.00). Vom prelua datele dumneavoastra de facturare si adresa de livrare.

Comanda pe e-mail

Puteti oricand comanda pe adresa office@egoclinic.ro. Mesajul dumneavoastra trebuie neaparat sa contina un numar de telefon la care sa va putem contacta, precum si datele de facturare.

Comanda online

Non stop puteti plasa o comanda online. Pentru a inregistra o comanda puteti realiza un cont sau puteti plasa comanda fara cont.

Pasul 1. Achizitionati consultatia, se primeste un email de confirmare care o sa contina si factura pentru plata.

Pasul 2. Veti fi contactat intr-un interval de maxim 24 ore pentru a stabili data si ora consultatiei.

Pasul 3. Durata consultatiei este de 40 min. si se face folosind aplicatia Zoom. O sa primiti un link si o parola de acces pentru consultatie dupa ce a fost stabilita ora si data.

MODALITATEA DE PLATA

1. Plata cu cardul prin procesatorul de plati MobilPay;

2. Plata prin transfer bancar. Este necesar sa trimiteti confirmarea de plata pe adresa office@egoclinic.ro inainte de stabilirea consultatiei.

Contact: +40.722.503.811 Nedelcu Irinel | office@egoclinic.ro
Copyright © 2020 Egoclinic.ro (egoclinic.ro)

Agenția Națională pentru Protecția Consumatorului: 021/9551 ÷ http://www.anpc.gov.ro

Play Video