Skip to content

Avantajele oferite

Programeaza-te!

Implant De Par – Egoclinic

Din 1997, Egoclinic a inceput activitatea in Romania ca societate medicala mixta, romano-austriaca, specializata in diagnosticarea si tratamentul bolilor parului si implantul de par propriu. Clinica noastra cu experienta de 15 ani se dezvolta in permanenta si astfel ofera, prin dotarea tehnica moderna si personalul medical calificat in domeniul implantului de par, siguranta obtinerii unor rezultate estetice definitive si permite inlaturarea neplacerii provocate de calvitie si rarirea parului. Lucram in mod continuu folosind atat metoda STRIP cat si metoda FUE pentru recoltarea unitatilor foliculare.

AVANTAJELE OFERITE

Indiferent de cauza caderii sau degradarii parului, daca este necesara o reparare chirurgicala sau doar o terapie riguroasa, avantajul modului nostru de abordare este:

NATURAL:

Trebuie remarcat ca tehnica transplantului pastreaza naturaletea parului, pentru simplu motiv ca firele sanatoase sunt practic mutate in zonele cu pilozitate deficitara sau lipsa. Marele avantaj estetic fata de toate celelalte metode este ca insulele de unitati foliculare urmeaza o ordine neregulata, dand un aspect excelent chiar daca va tundeti foarte scurt.

Parul implantat se regenereaza lent dar sigur, va creste continuu pana la sfarsitul vietii ca si cum s-ar afla tot la ceafa sau pe partile laterale. Pacientul va arata natural, conform varstei sale.

Aspectul de peruca sau smocuri pe care alte metode de implant il dau pacientilor este considerat inacceptabil la Egoclinic.

EFICIENT SI ECONOMIC:

Prin metoda unitatilor foliculare, se economiseste cel putin 50% din suprafata donoare in comparatie cu celelalte metode. Nici o radacina de par nu se pierde, toate firele grefate sunt transplantate unde e nevoie. Avantajul imediat este ca pacientul plateste doar cat i se implanteaza. Datorita valorificarii net superioare a grefelor donoare, in 90% din cazuri este suficienta o singura sedinta de transplant pentru acoperirea zonelor deficitare.

PROFESIONIST:

Sedintele de consultatie pregatitoare au un rol extrem de important. Investigatia de laborator, efectuata pe aparate de ultima generatie, ne indica cauza specifica afectiunii fiecarui pacient in parte. Sunt analize simple, cateva fire de par cu radacina, prelevate fara dureri sau alte inconveniente. Folosim evaluarea digitala a aspectului si densitatii parului cu programul Trichoscan stabilind foarte clar densitatea parului in zona donoare si acceptoare. Putem determina, in plus, stadiul bolii dar si eventuale reactii alergice la tratament sau posibile contraindicatii ale implantului. In plus, datorita anesteziei locale extrem de eficienta folosita la Egoclinic se combate cu succes disconfortul creat de durere.

GARANTIE SCRISA PE VIATA:

Problema ridicata de intoleranta epidermei este una din cauzele esecului la care pacientii se expun atunci cand accepta retete cu rezultate temporare, sau mai rau, cu efecte agravante. Noi le evitam deoarece tratam cauza bolii, depistata in mod strict stiintific in urma diagnosticarii de laborator. In cazul transplantului prin tehnica Egoclinic, garantam in scris ca zonele implantate cu par propriu vor creste tot restul vietii pacientului.

RAPORT PRET / CALITATE IMBATABIL PE PIATA:

Serviciile Egoclinic se adreseaza pacientilor cu venituri medii si mari. Trebuie sa informam publicul interesat ca o consultatie la Egoclinic nu depaseste costul obisnuit al unei consultatii dermatologice.

Preturile stabilite variaza in functie de numarul de grefe si de zona de acoperit.

PRET ESTIMATIV:

FUE si STRIP: 1 EURO unitatea fuliculara;
De obicei se folosesc 1000 – 3000 unitati foliculare la o operatie de implant;
La un pret de sub 25% fata de cabinetele similare din SUA si Europa de Vest, se obtin rezultate perfect comparabile; Noi credem ca Dumneavoastra ati cheltuit deja multi bani pe tratamente ineficiente.
Este momentul sa va rezolvati problema DEFINITIV!

ONEST:

In cazul nedorit al diagnosticarii unei evolutii netratabile, ne rezervam dreptul de a informa pacientul in mod sincer ca nu-l putem ajuta, consultatia fiind gratuita in aceasta situatie. Egoclinic nu face incercari ci este interesata sa obtina reusite de 100%.

CONFIDENTIAL:

Interventia in clinica noastra va asigura siguranta actului medical si certitudinea discretiei asupra interventiilor folosite.