ASCE EXOSOMES EXOCOBIO

ASCE by EXOCOBIO - lider în domeniul medicinei regenerative

Exosomii ASCE+ de la Exocobio

Exosomii ASCE+ de la Exocobio sunt recunoscuți ca fiind lider de piață în domeniul medicinei regenerative. Exosomii, aceste mici vezicule secretate de celule și având dimensiuni la nivel nanometric, sunt esențiali în medierea schimbului de informații între celule. Ei transportă substanțe biologic active către celulele-țintă, susținând astfel funcționarea lor optimă.

Exosomii ASCE+ de la Exocobio

Exosomii ASCE+ sunt extrași din celule stem de trandafir. Conținând factori de creștere, peptide, glutation și alți factori cheie care îi fac unici, exozomii aduc un aport valoros sănătății pielii. Dezvoltați de compania Exocobio, lider global în medicina regenerativă, exozomii ASCE sunt extrași prin metoda patentată EXOCOBIO, sunt izolați și filtrați printr-un sistem dublu de filtrare, care elimină aproape toate impuritățile și asigură menținerea efectelor regenerative, imunomodulatoare și antiinflamatorii ale celulelor stem.

EXOCOBIO se remarcă ca fiind cea mai importantă companie în producția de exosomi, deținând recorduri în domeniu, inclusiv pentru cel mai mare număr de publicații științifice, având peste 45 de brevete.

ASCE plus SRLV & HRLV - create prin integrarea inovației și tehnologiei EXOCOBIO

ASCE este un brand de ultimă generație dezvoltat de compania EXOCOBIO, care oferă produse cu tehnologie avansată de liofilizare, concepute pentru a conserva eficacitatea inițială a ingredientelor active.

O soluție progresivă pentru piele îți schimbă pielea la un cu totul alt nivel
ASCE plus SRLV oferă soluții profesionale diferentiate pentru modificări ale pielii

O soluție premium pentru păr care stabilește un nou standard pentru un păr sănătos, revitalizat si regenerat ASCE plus HRLV îmbunătățește mediul părului în mod fundamental, oferind îngrijire profesională

Exocobio produce exosomi derivați din celule stem mezenchimale, care sunt cunoscute datorită proprietăților de a secreta o serie de molecule benefice pentru piele, cum ar fi factori de creștere, colagen și elastină.

Beneficiile exozomilor ASCE pentru regenerarea pielii:

 • Studii in vitro și in vivo: Exocobio a publicat studii care demonstrează efectele benefice ale exozomilor lor asupra celulelor pielii in vitro și la animale.
 • Ingrediente naturale: Exozomii Exocobio sunt derivați din surse naturale, ceea ce le face o alternativă mai sigură decât produsele sintetice.
 • Potențial pentru o gamă largă de aplicații: exozomii pot fi utilizați pentru a trata o varietate de probleme ale pielii, cum ar fi ridurile, cicatricile, acnee și eczemele.

De ce să alegi tratamentele cu exozomi?

Exozomii ASCE stimulează producția proprie și înlocuirea naturală a colagenului pierd, cresc fermitatea pielii și îi imbunătățesc aspectul

Tratamentul cu exozomi accelerează vindecarea rănilor, stimulează producția de colagen și elastină și reduce dezvoltarea pigmentului. Rezultatul este o piele mai ferma, mai luminoasă și mai fină.

Similar cu modul în care producția de colagen scade odată cu înaintarea în vârstă, celulele pielii încep să se deterioreze, iar organismul nostru produce mai puțini exozomi. Aceasta duce la apariția căderii părului, a ridurilor și a liniilor fine. Tratamentele cu exozomi permit atât exozomilor vechi, cât și celor noi să reînvie celulele inactive ale pielii și să-și reia funcțiile de reparare, întărire și regenerare. Aceste tratamente accelerează vindecarea rănilor, stimulează producția de colagen și elastină și minimizează formarea de pigmenți. Rezultatul este o piele mai suplă, mai fermă, mai luminoasă și mai netedă.

ASCE+ SRLV - Această formulă este destinată pielii și are proprietăți importante, cum ar fi :


-refacerea barierei pielii;
-normalizarea turnover-ului celular;
-efect antioxidant puternic și antiinflamator;
-refacerea rețelei de fibre de colagen și elastină;
-intensificarea procesului de regenerare a pielii.

ASCE Plus SRLV Dermal Signal Skin Booster este un produs inovator pentru îngrijirea pielii, ce constă într-o combinație de pulbere și esență, concepută pentru a revitaliza și întineri pielea. Această formulă unică include exozomi derivați din ingrediente selecționate cu grijă, printre care se numără factori de creștere, peptide, aminoacizi, coenzime, vitamine și minerale, inclusiv glutation, ce contribuie la regenerarea celulară și la sănătatea pielii.

Esența conține acid hialuronic (HA), factori de creștere, aminoacizi și minerale, oferind astfel unul dintre cele mai eficiente tratamente de întinerire a pielii de pe piață. Exozomii prezenți în formula ASCE Plus SRLV transportă o varietate de molecule bioactive, inclusiv hormoni de creștere și citokine antiinflamatoare, care sprijină repararea țesuturilor și funcția imună, contribuind la regenerarea și întărirea pielii.

Produsul se distinge prin conținutul său de acid hialuronic, care asigură hidratarea profundă a pielii, precum și prin prezența retinolului și vitaminei C, care ajută la diminuarea ridurilor și la îmbunătățirea luminozității tenului. Combinând pudra și esența, ASCE SRLV oferă multiple beneficii: reparare și regenerare celulară, efecte anti-rid și anti-îmbătrânire, proprietăți antiacneice, antiinflamatoare și antialergice, contribuind astfel la atingerea unei stări optime a pielii.

În plus, vitaminele din compoziție stimulează metabolismul pielii și previn hiperpigmentarea, în timp ce mineralele sprijină repararea barierei cutanate și combat îmbătrânirea, îmbunătățind aspectul tenului aspru. Tratamentul stimulează producția de colagen, favorizează vindecarea epidermei, previne îmbătrânirea prematură și restabilește vitalitatea pielii. De asemenea, îmbunătățește procesul de vindecare a leziunilor cutanate și reduce aspectul cicatricilor.

Acidul hialuronic joacă un rol esențial în menținerea hidratării, prevenind pierderea de apă prin epidermă și susținând retenția de umiditate. Totodată, contribuie la creșterea producției de colagen și fibre elastice, elimină radicalii liberi și oferă un efect profund hidratant, asigurând o piele revitalizată și radiantă.

ASCE+ HRLV - Această formulă este destinată scalpului și părului.

-are proprietăți antiinflamatorii asupra scalpului;
-favorizează regenerarea foliculilor de păr;
-regenerează scalpul, combate căderea părului;
-îmbunătățește aspectului părului și previne afecțiunile scalpului și părului asociate cu îmbătrânirea.

ASCE Plus HRLV este un tratament avansat pentru scalp și revitalizarea părului, bazat pe tehnologia exozomilor, conceput pentru a combate căderea părului și pentru a stimula regenerarea acestuia. Utilizând o combinație unică de 1008 tipuri de proteine și factori de creștere, tratamentul promovează faza de creștere activă (anagen) a părului, contribuind astfel la stimularea regenerării părului.

Formulat cu 598 de tipuri diferite de microARN-uri (MiARN), ASCE Plus HRLV dispune de proprietăți antiinflamatoare care acționează direct la nivelul scalpului, reducând inflamația și creând un mediu favorabil creșterii părului. De asemenea, tratamentul contribuie la scăderea procesului de îmbătrânire celulară în papilele dermice și sprijină proliferarea celulelor acestora, esențiale pentru dezvoltarea sănătoasă a firului de păr.

ASCE Plus HRLV oferă patru beneficii principale: regenerarea scalpului, combaterea căderii părului, îmbunătățirea aspectului părului și prevenirea problemelor de scalp și păr asociate cu îmbătrânirea. Acest tratament este adecvat pentru toate categoriile de vârstă și genuri, având scopul de a îngriji atât scalpul, cât și părul în mod eficient.

Fiecare flacon de ASCE HRLV conține 10 miliarde de exozomi, care au demonstrat clinic eficacitatea în regenerarea și creșterea părului, oferind o soluție terapeutică atât pentru bărbați, cât și pentru femei, în stadiile incipiente ale căderii părului. Prin infuzia de exozomi și factori de creștere, tratamentul poate stimula creșterea naturală a părului într-un interval de doar două până la trei luni, cu efecte de lungă durată, părul nou putând să persiste timp de un an, cele mai notabile rezultate observându-se la șase luni după aplicarea tratamentului.

Exosomii ASCE+ de la Exocobio reprezintă o soluție inovatoare și avansată în domeniul medicinei regenerative, oferind multiple beneficii pentru piele și păr. Prin utilizarea lor, se poate obține o regenerare și un aspect sănătos și revitalizat.

Exozomii sunt vezicule extracelulare generate de celule stem mezenchimale, având un rol crucial în comunicarea intercelulară. Acești mesageri microscopici sunt esențiali pentru că alte celule pot recepționa și răspunde la semnalele transmise de exozomi, ajustându-și astfel activitatea.

Tehnologia modernă permite cercetătorilor să extragă și să administreze direct acești semnalizatori eficienți, exozomii fiind selectați și purificați din celule stem mezenchimale, prin procedee inovatoare și proprii. Un avantaj remarcabil al acestor exozomi este că, provenind din celule stem, includ o diversitate bogată de factori de creștere. Datorită dimensiunilor lor reduse și mobilității, exozomii pot circula neobservați prin sânge și pot transporta o multitudine de molecule proteice prin bariere biologice inaccesibile celulelor obișnuite.

Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări legate de EXOZOMII ASCE:

Ce sunt exozomii ASCE?

Exozomii ASCE sunt vezicule microscopice secretate de celulele stem adipoase umane (ASCE). Ei conțin o varietate de molecule active, cum ar fi proteine, lipide și acizi nucleici, care pot avea efecte benefice asupra pielii.

Ce tipuri de exozomi ASCE există?

ASCE HRLV: reprezintă o soluție avansată pentru îngrijirea scalpului și revitalizarea părului, bazată pe tehnologia exozomilor.
ASCE SRLV: este un produs inovator pentru îngrijirea pielii, ce constă într-o combinație de pulbere și ser, conceput pentru a revitaliza și întineri pielea.

Pentru ce afecțiuni ale pielii pot fi utilizați exozomii ASCE?

Exozomii ASCE sunt folosiți pentru o varietate de afecțiuni ale pielii, inclusiv:

 • Acnee
 • Eczeme
 • Psoriazis
 • Riduri
 • Cicatrici
Care sunt beneficiile utilizării exozomilor ASCE?
 • Reducerea inflamației
 • Stimularea producției de colagen
 • Îmbunătățirea elasticității pielii
 • Hidratarea pielii
 • Reducerea aspectului ridurilor și cicatricilor
Care sunt riscurile utilizării exozomilor ASCE?

Studiile clinice efectuate până acum nu au identificat riscuri majore.

Unde pot găsi produse care conțin exozomi ASCE?

Produsele care conțin exozomi ASCE sunt disponibile online pe www.skinshop.ro și la Institutul Dermato Estetic.

PB Serum Medical

Pbserum Medical – Produse Inovatoare cu Enzime pentru Rejuvenare Cutanata

Pbserum Medical este o linie nouă și inovativă de produse profesionale de estetică medicală, specializate în tratarea fibrozelor, în rejuvenarea tenului și în eliminarea celulitei. Linia medicală de produse Pbserum este destinată specialiștilor în estetică medicală care pun accent în practică lor pe metode minim-invazive de rejuvenare și regenerare a pielii și a țesutului subcutanat. Produsele Pbserum sunt realizate de laboratoarele Proteos Biotech, cu tehnologie 100% spaniolă și sunt rezultatul anilor de cercetare biotehnologică realizată de biologi, biochimiști și ingineri specializați în laboratoarele din Albacete, Spania.

Enzimele recombinante Pbserum au fost dezvoltate în scopul de a mări capacitatea de regenerare a enzimelor, această tehnologie revoluționând modul în care diferite afecțiuni ale pielii sunt gestionate în practica clinică din întreagă lume. În medicina globală, Pbserum este un produs inovativ, revoluționar, capabil să ofere medicilor, specialiștilor și pacienților nenumărate posibilități terapeutice.

Pbserum Medical – tehnologia

Enzimele pbserum sunt de origine bacteriană și au fost dezvoltate printr-un proces biotehnologic complex, patentat. Un factor cheie este utilizarea tehnologiei de recombinare genetică a ADN-ului, cunoscută sub numele de tehnologie recombinantă, pentru a obține enzime sintetizate de microorganisme bacteriene, având totuși aceeași structură și secvență ca și enzima umană. Datorită acestui fapt, procedurile bazate pe enzime recombinante oferă un nivel scăzut de imunogenitate, permițând un tratament sigur, eficient, pur și biologic. 

 

Enzimele recombinante sunt proteine care accelerează viteza reacțiilor metabolice în celule și se remarcă prin specificitate, eficacitate și siguranță. Sunt încapsulate în microemulsii, soluții uleioase care se obțin prin unirea a două lichide nemiscibile cu particule de dimensiuni foarte mici. Acest lucru stabilizează enzimele din microcapsule pentru a le îmbunătăți capacitatea de penetrare într-un mod eficient și sigur. În plus, textura acestui tip de formulări ajută la obținerea unor rezultate optime.

Ce se poate trata cu PB Serum Medical?

PB Serum Medical este conceput pentru rejuvenarea pielii și remodelarea corporală prin injectare. Poate fi utilizat pentru tratarea fibrozelor, cu rezultate vizibile după prima aplicare, poate avea efecte benefice asupra celulitei, vergeturilor, cicatricilor (hipertrofice, atrofice, cheloide) sau laxității pielii.

În ce zone se poate injecta PB Serum Medical?

PB Serum poate fi injectat în mai multe zone ale corpului, incluzând fața, gâtul, decolteul, brațele, abdomenul, fesele, coapsele și genunchii, pentru a rejuvena și remodela pielea și a trata probleme precum celulita, vergeturile, cicatricile sau laxitatea pielii. Enzimele PB Serum garantează rezultate extrem de bune, cu disconfort redus și reacții adverse minime împotriva bărbiei duble sau șesutului adipos localizat.

Injectari enzimatice – PB Serum

Linia PB Serum Medical oferă o soluție avansată în estetica medicală prin intermediul formulei unice de enzime, concepute pentru a rejuvena pielea și a remodela silueta prin injectare. Acesta garantează rezultate impresionante, fără efecte secundare sau perioade lungi de recuperare. La clinica Dermaspa, parte a Institutului Dermato-Estetic, prioritatea noastră este siguranța pacienților, motiv pentru care alegem întotdeauna produse testate și certificate, sigure și eficiente. Acest lucru încurajează pacienții să aleagă în siguranță tratamentul cu PB Serum, cunoscând faptul că vor obține rezultate exceptionale, fără riscuri sau perioade lungi de recuperare.

Tehnologia unică a enzimelor recombinante, împreună cu modalitatea de păstrare într-un mediu steril prin liofilizare, garantează un nivel înalt de siguranță, studiile efectuate asupra produselor PB Serum Medical  confirmând siguranța și calitatea acestora. Testele in vivo au evidențiat o eficacitate impresionantă în tratamentul fibrozelor, cu rezultate vizibile după prima aplicare.

Cum acționează injectările cu PB Serum Medical în remodelarea corporală?

Produsele PB Serum Medical sunt alcătuite din o combinație unică de enzime – Lipaza, Colagenaza și Liaza – cu cel mai înalt grad de puritate, obținute prin biotehnologie, identice cu cele din organismul uman. Aceste enzime sunt proteine esențiale pentru procesele metabolice și formarea și descompunerea substanțelor din corp. Enzimele recombinante PB Serum sunt extrem de selective și se concentrează asupra afecțiunii pielii, luptând împotriva celulitei și remodelând zonele slăbite. Injectarea acestor enzime reprezintă o inovație în industria estetică și poate fi un element important în procesul de remodelare corporală, împreună cu tehnologia Velashape III bazată pe infraroșu și radiofrecvență, oferind pacienților rezultate excelente în zone precum gușa, abdomenul, lombari, coapse și genunchi.

Enzimele recombinante ale PB SERUM își bazează eficacitatea pe specificitatea lor ridicată și selectivitatea substratului, precum și pe rolul important pe care îl joacă în mecanismele de regenerare a țesuturilor. Prin intermediul enzimelor recombinate se îmbunătățește funcția naturală de regenerare și, prin urmare, starea unuia dintre cele mai complexe organe care contribuie cel mai mult la sănătatea generală: pielea.

ENZIME RECOMBINANTE PB SERUM MEDICAL

Folosind enzima recombinantă adecvată sau combinația ideală de enzime, precum și aplicarea terapeutică corectă, este posibilă reducerea leziunilor cutanate într-un mod accelerat, inclusiv a semnelor de îmbătrânire (riduri, linii de expresie, piele flască, hiperpigmentare), pete, sechele de acnee, cicatrici, fibroză, celulită și grăsime localizată, printre altele.

Keratinaza PB333
Origine: Bacillus Licheniformis.

Mecanism de acțiune:

Degradarea cheratinei.

Efecte: Keratolitic.

Acționează ca nucleu al efectului Smart Peeling, care recunoaște nevoile pielii și acționează acolo unde este nevoie. Cu tehnologia sa selectivă, promovează în mod natural reînnoirea celulară și exfoliază delicat, dar eficient pielea, fără a provoca iritații. Crește permeabilitatea și îmbunătățește penetrarea altor ingrediente active.

Hialuronidază PB3000
Origine: Streptococcus Pyogenes.

Mecanism de acțiune:

Degradarea polizaharidelor.

Efecte: Drenaj.

Corectează complicațiile după injecțiile de umplutură cu acid hialuronic. Degradează excesul de polizaharide responsabile de retenția de lichide, crescând permeabilitatea dermică și favorizând drenajul limfatic. Îmbunătățește microcirculația și aspectul pielii, ajutând la obținerea unei siluete mai zvelte.

Colagenaza GH PB220
Origine: Clostridium Histolyticum.

Mecanism de acțiune:

Degradarea fibrelor de colagen.

Efecte: Antifibrotic.

Promovează regenerarea și reorganizarea fibrelor de colagen din dermă, îmbunătățind textura și aspectul pielii, precum și creșterea supleței și tonicității acesteia cu un efect puternic de fermitate.

Lipaza PB500
Origine: Thermus Thermophilus.

Mecanism de acțiune:

degradarea trigliceridelor.

Efecte: lipolitice.

Activează metabolismul lipidelor în interiorul adipocitelor, reducând volumul în exces și grăsimea localizată fără a deteriora țesutul. Elimina excesul de sebum la nivel superficial, lasand pielea curata, imbunatatindu-i aspectul si textura, facilitand in acelasi timp absorbtia ingredientelor active.

Lyase PB72K
Origine: Streptococcus Pyogenes.

Mecanism de acțiune:

degradarea proteoglicanilor.

Efecte: Drenaj.

Crește permeabilitatea țesuturilor și pătrunderea colagenazei și lipazei. De asemenea, degradează moleculele responsabile cu reținerea lichidelor și a toxinelor din matricea extracelulară, reducând volumul corpului și îmbunătățind aspectul pielii.

Metoda de tratament

Tratamentul injectabil cu enzime PB Serum este recomandat pentru pacienții sănătoși clinic, care au probleme cu țesutul adipos localizat și laxitate și sunt normoponderali. Se poate opta pentru anestezie locală.Protocolul de tratament constă în recomandarea de 3-4 ședințe efectuate la interval de două săptămâni.

Pacienții cu leziuni active ale pielii, boli autoimune, tratament cu anticoagulante, vaccin recent sau tratament cu vitamina C nu ar trebui să urmeze acest tratament. Medicația anti-inflamatoare poate crește riscul de vânătăi și sângerări, astfel încât trebuie întreruptă cu 4 zile înaintea intervenției și reluată după 4 zile. Consumul excesiv de alcool și suplimentele cu vitamina E pot, de asemenea, să crească riscul de apariție a vânătăilor.

În cazuri rare, injectările cu PB Serum pot cauza durere, edem, roșeață sau vânătăi. Punctul de injectare poate sângera ușor, dar acest lucru de obicei dispare până la sfârșitul tratamentului. Uneori, poate apărea o leziune mică în zona unde acul a intrat în piele. O reacție alergică, care se manifestă prin inflamații roșii sau albe, poate fi, de asemenea, prezentă în unele cazuri.

Sfaturi post-tratament:

Se recomandă medicație pentru reducerea durerii dacă este necesar. Pacientul nu ar trebui să facă sport, să meargă la saună sau să facă băi fierbinți timp de patru zile după intervenție. De asemenea, se recomandă evitarea aplicării de comprese reci.

Avantajul Pbserum – Utilizarea Enzimelor Recombinante

Cu ajutorul biotehnologiei si a unei selectii de microorganisme, devine posibila utilizarea cu success a enzimelor recombinante pentru tratamente de estetica medicala. Sistemul de productie unic al Proteos Biotech face posibila obtinerea unor enzime mai pure si cu o structura mai simpla. Astfel, produsele sunt mai eficiente si au risc alergen scazut.

 

Ce este Liofilizarea PB Serum?

Liofilizarea este o metoda de conservare prin deshidratare, produsele fiind supuse inghetului rapid. Procesul de liofilizare creste stabilitatea produselor PB Serum. Enzimele isi pastreaza 100% din proprietati si abilitati de actiune, fara a fi nevoie de conservanti. Procesul de productie are loc intr-un mediu steril, asigurand inalta calitate a produselor. Pastrarea ulterioara a produselor nu necesita stocare la rece. Produsele pot fi pastrate la temeperaturi intre 1ºC si 30ºC.

HA Filler Corrector – Solutia Ideala pentru Hialuronidaza

Mai mult, cu ajutorul Pbserum HA Filler Corrector, putem folosi puterea enzimelor pentru a corecta sau elimina complet efectele nedorite ale unor tratamente cu produse injectabile cu acid hialuronic. Enzimele Pbserum sunt capabile sa rupa legaturile moleculare ale acidului hialuronic, indepartand astfel efectele produselor, in caz ca rezultatele obtinute nu sunt ceea ce s-a dorit.

PB Serum – Enzime Medicale de Înaltă Calitate

Tratarea zonelor cu grăsime localizată poate fi realizată prin utilizarea de enzime care au un rol important în distrugerea celulelor de grăsime. Acestea transformă trigliceridele solide în monogliceride lichide, care pot fi ușor eliminate de sistemul limfatic, rezultând în reducerea țesutului adipos și, prin urmare, în reducerea circumferențială a zonei tratate. Atunci când sunt utilizate împotriva celulitei, enzimele distrug septurile fibroase ale celulelor de grăsime, reducând astfel aspectul de coajă de portocală. PB Serum, un tip de enzime, poate conferă un efect de întărire a pielii, prin acțiunea asupra rețelei de colagen și elastină, și poate ajuta la tratarea laxității pielii cauzate de pierderea kilogramelor, sarcină sau înaintarea în vârstă.

Pbserum HA 1,5 este un acid hialuronic ușor reticulat și cu o greutate moleculara de 8 mg/mL. Produsul are proprietăți antiinflamatorii si de regenerare, stimulând refacerea fibrelor de colagen în țesutul afectat. Datorită acestor caracteristici, produsul este ideal pentru inhibarea, combaterea și prevenția apariției fibrozei, reprezentând baza tratamentului PB Serum. Eficiența enzimelor medicale PB serum a fost testata in vitro si in vivo. Rezultatele in vivo indică o eficiență deosebită în tratarea fibrozei, rezultatele fiind vizibile după prima aplicare. Mai mult, datorită caracteristicilor enzimelor recombinante, dar și a păstrării în mediul steril prin liofilizare, produsele oferă un nivel înalt de siguranță al tratamentelor.

 

 REZULTATE OBTINUTE – PB SERUM

Visia – analiza computerizata a pielii

In cadrul consultatiilor de specialitate sau inainte de a efectua o procedura, este esential sa avem o analiza obiectiva a pielii, pentru a identifica nevoile reale si pentru a oferi un program corect de ingrijire si tratament, atat acasa, cat si in clinica. Astfel, pacientii nostri beneficiaza de screening computerizat VISIA® de generația a 7-a, cel mai performant sistem digital de analiza computerizata a pielii, ce oferă o experiență superioară în consultațiile estetice și de îngrijire a pielii.

VISIA simplifică foarte mult procesul de imagistică, datorită noului modul de captare rotativ ce captează cu ușurință imagini faciale din stânga, dreapta și frontal, reușind să capteze astfel imagini de foarte bună calitate din orice unghi.  Software-ul actualizat permite captarea mai rapidă a imaginilor, clasificând automat tipul de piele și detectând caracteristici faciale unice. 

De asemenea, sistemul de poziționare în mai multe puncte de la VISIA și suprapunerea imaginilor live facilitează capturarea unor imagini perfect înregistrate care ajută la documentarea progresului în timp. Fotografiile de înalta rezolutie permit studierea in detaliu a parametrilor vizibili si invizibili de la nivelul epidermului si dermului, riduri, pete, textura, pori, fotoimbatranire, petele induse de expunerea prelungita la soare- UV Spot, zonele rosii. Red Areas- Zonele rosii prezinta o potentiala varietate de afectiuni, cum ar fi acneea, diverse inflamatii, rosceea sau venele in panza de paianjen. Vasele de sange si hemoglobina continute in dermul papilar, confera acestor structuri culoarea lor rosie, care este detectata de tehnologia RBX. Analiza este noninvaziva si ofera rezultate imediat. 

Vizualizam suprafata pielii in 3D, identificam atat ridurile fine cat si cele profunde, studiem textura si adancimea lor, pentru a alege tratamentul optim.

Marim zonele pentru examinare atenta a unor caracteristici specifice pielii.

Simulam procesul de imbatranire cu aproximativ 7 ani, pentru a observa evolutia, inclusiv a petelor si a ridurilor. Tehnologia RBX asigura o vizualizare extraordinara a melaninei si a conditiilor vasculare.

Analiza exclusiva a genelor, a lungimii si densitatii acestora, si evaluam rezultatele tratamentelor.

Toate aceste aspecte sunt abordate si tratate diferit, cu diverse dispozitive, cum ar fi laser si lumina intens pulsata, PRP, mezoterapie, microneedling, radiofrecventa, peelinguri chimice etc.

Analiza și evaluarea vizuală
A.I. WRINKLE ALGORITHM

Noul algoritm de riduri îmbunătățește semnificativ detectarea și acuratețea liniilor fine și a ridurilor.

TON SEPIA UV NOU

Tonul opțional sepia pentru afișarea imaginilor UV.

POZIȚIONAREA LINIILOR

Previzualizarea opțională a grilei ajută la poziționarea pacientului și repetabilitatea fotografiilor.

SIMULARE TRATAMENTE INJECTABILE

Simularea tratamentelor injectabile poate fi aplicată la gradul dorit pentru fiecare regiune a feței.SIMULARE AVANSATĂ A ÎMBĂTRÂNIRII

Permite simularea îmbătrânirii de la vârsta actuală până la 80 de ani.

TRUSKIN AGE®

Determină starea generală a pielii și vârsta reală a pielii pacientului, o caracteristică revoluționară ce faciliteaza alegerea tratamentului optim.

TEHNOLOGIE RBX® ACTUALIZATĂ

Tehnologia actualizată RBX® oferă o vizualizare mai rafinată a melaninei de sub suprafața pielii precum și a afecțiunilor vasculare.

ANALIZA GENELOR

Evaluează rezultatele tratamentelor de îmbunătățire a genelor cu rapoarte numerice și vizualizări grafice.INSTRUMENT DE LUPĂ

Se poate mări, extinde sau micșora orice zonă vizată a imaginii.

3D VIEWER

Vizualizăm suprafața pielii în 3D, din orice unghi, redată în tonul natural al pielii.

SIMULAREA PROCESULUI DE ÎMBĂTRÂNIRE

Simulăm procesul de îmbătrânire pentru a arăta vârsta peste 5-7 ani, precum și afectarea produsă de pete sau riduri.

DETECȚIA TIPULUI DE PIELE

Detectarea automată a tipului de piele pentru procesarea eficientă a imaginii și analiza caracteristicilor.

Tratament vergeturi

Dermapen 4 – alegerea inteligenta!

Dermapen 4, cel mai avansat si accesibil dispozitiv ce foloseste ace detasabile de unica folosinta pentru a reda pielii tineretea mult dorita si pentru a trata cicatricile este disponibil la Dermaspa si Egoclinic.

Fie ca vorbim de cicatrici post acneice, post-operatorii, atrofice sau despre imbunatatirea calitatii pielii, riduri, pori dilatati si chiar vergeturile, toate acestea se pot trata prin Dermapen 4.

Daca pana acum alternativele moderne de reintinerire a pielii s-au dovedit aproape inaccesibile pentru o buna parte a populatiei, pretul unei sedinte cu Dermapen 4 variaza intre 100 si 150 de EURO, fiind la fel de eficient ca tratamentele laser si comparabil in rezultate cu peelingurile chimice.

Durere minima, mai putine urme pe piele si recuperare rapida

Cu Dermapen 4 nu exista sanse de infectie, intrucat capetele de tratament sunt sterile si de unica folosinta si nu exista nici efecte secudare. Poate fi folosit ca si terapie unica sau combinat cu alte terapii. Dermapen 4 este primul tratament avansat pentru mezoterapia fractionala a pielii.

Cum actioneaza?

Dispozitivul executa mii de micro-intepaturi controlate, cu un puternic efect de reintinerire asupra fibrelor de colagen si elastina, atat prin actiunea mecanica, cat si prin introducerea substantelor active direct in straturile profunde ale pielii. Nivelul de patrundere al acestora se adapteaza nevoilor specifice fiecarui pacient in parte, putand fi ajustati pentru o profunzime de la 0,5 mm pana la 2,5 mm si efectueaza pana la 1000 de microintepaturi/secunda.

Cele 11 ace sterile, individuale, vibreaza, diminuand senzatiile neplacute. Datorita actiunii pe verticala, acele patrund usor in cicatrici, reducand riscul de sangerare. Tratamentul este indicat inclusiv pentru zone sensibile, cum ar fi conturul ochilor, conturul nasului sau al buzelor.

Ce afectiuni trateaza Dermapen 4?

Dermapen 4 este indicat pentru rejuvenarea si liftingul pielii, ameliorarea ridurilor fine si a porilor dilatati, ameliorarea vergeturilor, pentru tratarea cicatricilor post-acneice, atrofice, tratarea alopeciei. Numarul de sedinte individuale indicat difera in functie de zona tratata si de complexitatea tratamentului, intre 3 si 8, la un interval de 2-3 saptamani.

Cum decurge tratamentul?

 • se demachiaza pielea;
 • pentru inlaturarea disconfortului se aplica local o crema anestezica. Se lasa sa actioneze 15-20 minute, apoi se curata zona ce urmeaza a fi tratata cu o solutie dezinfectanta;
 • se regleaza adancimea de penetrare a acelor pentru fiecare zona in parte;
 • se aplica substanta activa specifica zonei tratate;
 • se creaza mii de micro-intepaturi la nivelul pielii, favorizand patrunderea in derm a substantelor active pentru a stimula producerea de colagen propriu.

Durata unei sedinte este de aproximativ 20-25 minute. La sfarsitul tratamentului se aplica o masca pentru a obtine penetrarea optima a ingredientelor active, cat si pentru a calma si relaxa pielea.

Avantaje – Rezultate

 • Tonifiere, lifting si reintinerirea pielii;
 • Reduce cicatricile post acneice si post operatorii atrofice;
 • Amelioreaza ridurile si liniile fine;
 • Micsoreaza porii dilatati;
 • Amelioreaza vergeturile;
 • Trateaza alopecia;
 • Fara traume;
 • Recuperare rapida.

Premiul "Cel mai bun dispozitiv medical de intinerire a pielii" in cadrul The Aesthetic Show (TAS) 2012!.

Tratament cearcane

Un gel unic si diferit special creat pentru tratarea zonei ochilor. Putin higroscopic -minimizeaza riscul de edeme, fara efect Tyndall. Profil vascoelastic ideal. Proprietati mecanice specifice – presiune minima pe tesuturi.

Cui se adreseaza ?

Incepand cu varsta de 30 de ani, peste 50% dintre femei sunt preocupate de cearcane: „Arat trista” / „Arat obosita” / „Arat ca si cum nu as fi dormit”.

Ce trateaza ?

* Cearcane;

* Diformitati ale santului lacrimal;

* Pungi minimal palpebrale.

Augmentare buze si volumetrie faciala

Belotero® Intense ofera capacitate eficienta de umplere si rezultate care arata natural datorita elasticitatii echilibrate

Gasirea elasticitatii adecvate este o problema de echilibru in vederea furnizarii unui suport optim pentru piele. Belotero® Intense asigura o capacitate optima de umplere pentru rezultate predictibile, care arata natural in acelasi timp mentinand o integrare excelenta a tesutului pentru minimizarea umflaturilor.

Belotero® Intense – Eficacitate si siguranta ridicate

Eficacitatea a fost demonstrata intr-un studiu care a cuprins 149 de paciente pentru evaluarea eficacitatii si sigurantei Belotero® Intense. Belotero® Intense asigura rezultate de durata si o satisfactie ridicata a pacientei fara a produce umflaturi.

Risc minim de reactie inflamatoare locala cu Belotero® Intense fata de alte produse

Un studiu pentru evaluarea criteriilor de siguranta ale materialelor filler-ului estetic prin investigarea reactiilor intradermice dupa implantarea a 0.2 ml de filler dermic in zone marcate ale pielii abdominale nu a aratat nicio anormalitate si nicio reactie inflamatoare locala semnificativa dupa injectarea de Belotero® Intense.

Belotero® Intense – Corectarea pliurilor severe si augmentarea buzelor

 • Pliu nazolabial sever
 • Volum buze
 • Comisuri orale
 • Pliuri „marioneta

Rezultate predictibile cu Belotero® Intense

Belotero® Volume modeleaza si reface volumele faciale datorita plasticitatii sale personalizate

Plasticitatea ridicata faciliteaza o plasare usoara a gelului dupa injectare. Forta ejectoare foarte scazuta care va da libertatea respectiva de a opera.

Belotero® Volume – Refacerea volumelor faciale

 • Obraji
 • Barbie
 • Tample
 • Pierdere a volumului facial

Rezultate predictibile cu Belotero® Intense

LIFT AND CONTUR

Stimularea productiei de colagen pe termen lung. Colagenul este esential pentru un aspect sanatos si tanar.

Degenerarea fibrelor de colagen caracteristic procesului de imbatranire a pielii initiaza un ciclu vicios de activitate celulara redusa, reinnoire celulara diminuata, si sinteza scazuta a proteinelor. Radiesse® actioneaza impotriva pierderilor de structura asigurand o schela intradermica ce functioneaza ca un stimul mecanic pentru activarea fibroblastelor si neogeneza colagenului.

EFECT TRIPLU

1. Umplere versatila: Reducere facila, sigura si eficienta a ridurilor moderate pana la profunde.

2. Lifting de volum: Lifting si conturare cu crestere a volumului, indusa de colagen.

3. Intinerirea pielii: Imbunatatire pe termen lung a calitatii pielii.

Tratamentul pliurilor nazolabiale profunde

Pliurile nazolabiale profunde confera fetei o expresie obosita si imbatranita. La aceasta pacienta, un singur tratament cu Radiesse® a dus la o corectare pronuntata. In urma unei cosmetizari la 4 luni de la injectia initiala, efectele tratamentului cu Radiesse® au fost vizibile timp de peste 1 an.

Conturarea liniei maxilarului

Conturarea liniei maxilarului are o relevanta din ce in ce mai mare in tratamentele estetice. Radiesse® poate fi utilizat pentru a ajusta si redefini falci si linii ale maxilarului coborate.

Lifting facial complet

Exista o cerere in crestere de lifting facial complet in randul pacientelor. La aceasta pacienta s-au tratat simultan pometii, obrajii si pliul fruntii, cu rezultate foarte bune.

Imbunatatirea calitatii pielii

A fost realizat un efect puternic de lifting si intinerire utilizandu-se Radiesse® pe zona mediana a fetei, obraji, liniile „marioneta”, pielea incretita de deasupra falcilor, si pliul fruntii.

Profhilo

Acidul hialuronic (AH) este o polizaharida care este prezenta in mod natural in corpul uman. Functia sa principala consta in mentinerea hidratarii corecte a tesuturilor, datorita capacitatii sale intrinseci de a lega o mare cantitate de apa.

Sarea sodica de acid hialuronic este formata din lanturi repetate de unitati dizaharide de N-acetilglucozamina si glucuronat de sodiu si este o componenta cu o importanta fundamentala a matricei extracelulare a majoritatii tesuturilor, inclusiv a pielii.

PROFHILO® constituie o solutie fiziologica tamponata de acid hialuronic.

Acidul hialuronic folosit este obtinut prin fermentare si nu a fost supus niciunui proces chimic de modificare.

PROFHILO® contine sarea sodica de acid hialuronic, inalt purificata si cu o masa moleculara de aproximativ 1 milion Daltoni, care este foarte apropiata de masa moleculara naturala a acidului hialuronic endogen, si este cu siguranta importanta pentru asigurarea unei alegeri adecvate a masei moleculare a acidului hialuronic si pentru apropierea de masa moleculara a acidului hialuronic endogen, deoarece in felul acesta produsul este facut total biocompatibil.

Celelalte componente ale produsului: clorura de sodiu, fosfat de sodiu si apa pentru preparate injectabile.

VISCODERM® actionand printr-o actiune corectoare/de umplere a golurilor cutanate naturale si induse, intervine:

 • In procesul fiziologic al imbatranirii pielii, ale carui efecte includ ingrosarea prin deshidratare a stratului cornos si modificari ale fibrelor elastice ale dermei;
 • In procesul de reparare a stratului dermic, in cazul cicatricelor rezultate dupa traume cutanate superficiale (de exemplu cicatrice acneice si de varicela).

Proprietatile viscoelastice si hidratante ale acidului hialuronic, combinate cu posibilitatea mentinerii acidului hialuronic la nivele adecvate in tesuturile cutanate permit hidratarea tesuturilor si crearea conditiilor optime pentru prevenirea si combaterea procesului de imbatranire a pielii si favorizeaza remodelarea tesutului cu un efect corector consecutiv al cicatricelor rezultate ale pielii;

Acidul hialuronic are, de asemenea, un rol in cadrul matricei extracelulare, creand conditiile fiziologice pentru proliferarea, migrarea si structura componentei celulare dermice. in plus, administrarea intradermica a VISCODERM® si in consecinta actiunea sa asupra dermei mai degraba decat asupra epidermei, permit introducerea directa a unei cantitati optime de acid hialuronic direct in tesutul care trebuie tratat, pentru contracararea actiunii citotoxice a radicalilor liberi asupra fibroblastelor, asigurand eficacitatea operatiilor medicale estetice preventive si corective.

Acidul hialuronic folosit in PROFHILO ® este produs prin biosinteza unui substrat natural fara alte transformari chimice si din acest motiv PROFHILO ® are o biocompatibilitate excelenta iar utilizarea sa in derma permite integrarea acidului hialuronic care a fost redus si modificat din cauza procesului fiziologic de imbatranire a pielii sau dupa traume cutanate superficiale.

Botox

CE ESTE TOXINA BOTULINICA/"BOTOX"?

Toxina botulinica de tip A este o proteina naturala de tip neurotoxina, produsa de bacteria Clostridium botulinum. Actiunea sa se produce la nivelul sinapselor neuromusculare, în doze terapeutice obtinandu-se o reducere temporara a activitatii musculare din zonele tratate. De la introducerea sa în medicina estetica în anii 1990, injectarea de toxina botulinica a devenit una dintre cele mai eficiente, sigure si populare metode de corectare a ridurilor dar si de tratament al transpiratiei excesive (hiperhidroza).

Efectul vizibil la nivelul fetei determina disparitia sau atenuarea ridurilor dinamice, cum ar fi cele de la coada ochiului (asa numita „laba de gasca”), ridurile orizontale de pe frunte sau cele de încruntare dintre sprancene. Injectarea se poate extinde si în zona periorala, pentru corectarea ridurilor fine din jurul gurii, sau la nivelul barbiei. În functie de tehnica de injectare folosita se pot obtine chiar efecte de tip ridicare a sprancenelor sau corectarea anumitor asimetrii faciale. La nivelul gatului se pot trataridurile/benzile verticale ce apar pe masura înaintarii în varsta.

Aplicatiile acestei tehnici se extind si pentru corectarea altor probleme medicale, cum ar fi hiperhidroza (transpiratia excesiva) de la nivel axilar, palmar sau plantar.

Studiile au demonstrat faptul ca injectarea de toxina botulinica are un efect important de crestere a încrederii în propria persoana si de îmbunatatire a calitatii vietii. Nu în ultimul rand, acest tratament are si un efect profilactic, de prevenire a aparitiei ridurilor statice sau agravarii ridurilor de expresie.

Injectarea este asociata cu un disconfort local minim si poate fi efectuata fara anestezie sau cu anestezie locala prin aplicarea de topice anestezice (creme anestezice). sedinta de tratament are o durata de pana la 30 de minute si nu necesita timp de recuperare, pacientul putandu-si relua activitatile curente imediat dupa efectuarea acesteia.

Dupa injectare, efectul devine vizibil dupa circa 3 zile, se instaleaza complet în 10- 14 zile si dureaza între 3-6 luni. Urmatoarea sedinta de tratament ar trebui efectuata totusi la 3-4 luni pentru mentinerea rezultatelor, în timp injectarile devenind din ce în ce mai spatiate, de circa 2 ori pe an.

Daca pacientul decide ca nu mai doreste sa efectueze alte sedinte, pielea revine treptat la aspectul initial, fara efecte secundare nedorite. Toxina botulinica nu determina dependenta si tratamentul poate fi întrerupt oricand.

Contraindicatiile acestui tratament sunt sarcina si persoane ce sufera de afectiuni neuromusculare grave.

În dozele terapeutice folosite toxina botulinica nu are efecte generale asupra organismului. Complicatiile posibile sunt de regulalocale si pot sa apara din cauza unei tehnici incorecte de injectare, efectuata de personal necalificat (asimetrii, ptoze, reversibile însa dupa 2-3 saptamani). Rareori este posibila aparitia unei reactii alergice la toxina, de aceea injectarea trebuie efectuata într-un cabinet/clinica medicala.

Injectarea de toxina botulinica poate fi efectuata complementar cu alte tehnici de rejuvenare ce se adreseaza laxitatii pielii.

Tratament Sunekos

Philings este un tratament revolutionar de bioregenerare cutanata si lifting al pielii fetei si pleopelor. Tratamentul include o asociere de tehnici care folosesc plasma ionizata si microneedling, urmate de un program de îngrijire ultraperformant, prin care ofera rezultate spectaculoase pe termen lung.

Phi-Ion reprezinta cea mai avansata tehnologie noninvaziva cu plasma, folosita pentru a reduce ridurile pleoapelor, „laba de gasca” si ridurile care brazdeaza conturul ochilor, fata si conturul buzelor. Pe masura ce inaintam in varsta, pielea isi pierde elasticitatea, dar si capacitatea de reparare si regenerare, fiind constant expusa la numerosi factori agresivi – fizici, chimici si biologici. Philings reprezinta o modalitate exceptionala de „trezire” si mentinere a mecanismelor naturale de regenerare ale pielii.

In timpul procedurii, pielea este tratata cu un cockteil de acid hialuronic si vitamine, care fixeaza apa in tesut si asigura hidratare profunda. A doua etapa de tratament consta in crearea de micro leziuni la nivelul ridurilor cu ajutorul plasmei ionizate, care actioneaza prin doua modalitati: cresterea imediata a fermitatii pielii si inducerea colagenului de neogeneza. Prin stimularea producerii de colagen creste fermitatea zonei tratate, pielea se retextureaza, capata elasticitate si luminozitate, iar ridurile se atenueaza. Pentru a obtine un maximum de eficienta, pielea este ingrijita in perioada de recuperare cu un cockteil complex de vitamine, acid hialuronic si aminoacizi. Numarul de sedinte necesar depinde de laxitatea pielii si profunzimea ridurilor.

Studiile clinice efectuate au demonstrat ca, datorita concentratiei crescute de principii active, cantitatea de colagen si elastina in urma administrarii SUNEKOS 200 este de 2 sau chiar de 3 ori mai mare decat in cazul altor formule cu aminoacizi, implicit asigura un rezultat mai bun ce se mentine un timp mai indelungat.

Studiile clinice efectuate au demonstrat ca SUNEKOS 200 determina cresterea semnificativa a elasticitatii si fermitatii pielii, redensificarea si imbunatatirea structurii dermului, reducerea vizibila a ridurilor si refacerea stralucirii pielii cu aspect tern. Rezulatele au fost evaluate la 1, 4 si 6 luni de la finalizarea tratamentului si s-a observat ca procesul de regenerare tisulara se mentine in continuare timp de cateva luni de la finalizarea tratamentului.

Initial se recomanda 4 sedinte de tratament, la interval de maxim 2 saptamani, dupa care se pot efectua 2-3 sedinte pe an pentru mentinerea efectelor tratamentului, terapia cu SUNEKOS 200 fiind indicata mai ales inainte sau dupa expunerea prelungita la soare sau solar.

AVANTAJELE TRATAMENTULUI CU SUNEKOS®:

 • Tratament de ultima generatie cu cea mai mare concentratie de aminoacizi specifici colagenului si elastinei pielii
 • Determina o reintinerire efectiva a pielii, fara modificare a fizionomiei
 • Estompeaza ridurile, pielea devine mai densa, elastica si stralucitoare
 • Rezultate naturale care se mentin pe termen lung
 • Fara perioada de recuperare
 • Eficienta demonstrata clinic
 • Înalt profil de sigurantă și tolerabilitate

SUNEKOS 200: EFECTE CUMULATIVE, REZULTATE NATURALE

NUTRAKOS®, NOUA GENERATIE DE COSMECEUTICE PENTRU INGRIJIREA PROFESIONALA ANTI-AGING

Tratamentul injectabil cu Sunekos® este completat de Nutrakos®, gama de cosmeceutice profesionala care furnizeaza pe cale topica si orala cei 6 aminoacizii si acidul hialuronic, in concetratie farmaceutica pentru a oferi rezutate mai bune, care se mentin un timp mai indelungat.

Nutrakos® furnizeaza pe cale locala si orala nutrientii necesari pentru mentinerea frumusetii si sanatatii pielii:

 • Nutrakos Crema Fata Anti-age
 • Nutrakos Ser Intensiv Anti-age
 • Nutrakos Gel Contur Ochi Anti-age si Anticearcan
 • Nutrakos Masca Peel-Off Anti-Age
 • Nutrakos Crema de Corp Anti-Age
 • Nutrakos Solutie Buvabila cu Aminoacizi

SUNEKOS® si NUTRAKOS® reprezinta tratamentele de ultima generatie din cadrul terapiei ART, programul complet pentru biorevitalizarea cutanata cu aminoacizi si acid hialuronic.

Machiaj semipermanent

Inca din antichitate femeile, vor sa-si imbunatateasca look-ul prin diferite mijloace. Exista mai multe posibilitati, de la cele temporare pe termen scurt (machiajul cu diferite produse cosmetice) pana la cele pe termen mediu spre lung (machiajul semipermanent/micropigmentare).

Machiajul cu diferite produse cosmetice poate fi realizat de orice femeie, atat in confortul casei, cat si bineninteles intr-un spatiu profesionist (la un salon de infrumusetare).

Machiajul semipermanent sau micropigmenterea este o metoda de lucru mai blanda, calitatea deosebita a culorilor si adancimea mai mica a implantarii lor,culorile sunt foarte naturale , aparatul folosit este special conceput pentru o astfel de interventie precum si toate celelalte accesorii: pigmenti organici, ace, geluri si creme care sunt foarte sigure si eficiente. Utilizand tehnica micropigmentarii persoana in cauza nu va arata niciodata artificial si strident datorita mijloacelor specific spuse anterior si totodata a tehnicilor special de lucru: metoda de umplere, tehnici de combinare a culorilor, tehnici fir cu fir, eyeliner, intensificarea genelor, crearea efectului de iluzie optica (marirea volumului buzelor sau efecte lifting), tehnica nuantarii. In momentul in care o persoana doreste schimabarea formei sau a culorii, tehnicianul in micropigmentare poate schimba cu usurinta atat forma cat si culoarea fara alte interventii complicate. Odata cu trecerea timpului trasaturile fetei se schimba si bineinteles se va putea interveni asupra formei si culorii ori de cate ori este necesar fara complicatii.

Prin metoda micropigmentarii toate persoanele cu care se va interactiona vor fi impresionate de aspectul natural si ingrijit in orice moment al zilei.

Ce avantaje ofera un machiaj semipermanent?

Este un „salvator de bani si de timp”. Oare cum o fi…Sa te trezesti dimineata si sa arati impecabil? Te-ai saturat pur si simplu sa te tot machiezi in fiecare zi ori ai nevoie de o reconstructie cosmetica, un machiaj semipermanent este solutia ideala.

Profesor micropigmentare Ileana Popescu