Tratament vergeturi

Dermapen 4 – alegerea inteligenta!

Dermapen 4, cel mai avansat si accesibil dispozitiv ce foloseste ace detasabile de unica folosinta pentru a reda pielii tineretea mult dorita si pentru a trata cicatricile este disponibil la Dermaspa si Egoclinic.

Fie ca vorbim de cicatrici post acneice, post-operatorii, atrofice sau despre imbunatatirea calitatii pielii, riduri, pori dilatati si chiar vergeturile, toate acestea se pot trata prin Dermapen 4.

Daca pana acum alternativele moderne de reintinerire a pielii s-au dovedit aproape inaccesibile pentru o buna parte a populatiei, pretul unei sedinte cu Dermapen 4 variaza intre 100 si 150 de EURO, fiind la fel de eficient ca tratamentele laser si comparabil in rezultate cu peelingurile chimice.

Durere minima, mai putine urme pe piele si recuperare rapida

Cu Dermapen 4 nu exista sanse de infectie, intrucat capetele de tratament sunt sterile si de unica folosinta si nu exista nici efecte secudare. Poate fi folosit ca si terapie unica sau combinat cu alte terapii. Dermapen 4 este primul tratament avansat pentru mezoterapia fractionala a pielii.

Cum actioneaza?

Dispozitivul executa mii de micro-intepaturi controlate, cu un puternic efect de reintinerire asupra fibrelor de colagen si elastina, atat prin actiunea mecanica, cat si prin introducerea substantelor active direct in straturile profunde ale pielii. Nivelul de patrundere al acestora se adapteaza nevoilor specifice fiecarui pacient in parte, putand fi ajustati pentru o profunzime de la 0,5 mm pana la 2,5 mm si efectueaza pana la 1000 de microintepaturi/secunda.

Cele 11 ace sterile, individuale, vibreaza, diminuand senzatiile neplacute. Datorita actiunii pe verticala, acele patrund usor in cicatrici, reducand riscul de sangerare. Tratamentul este indicat inclusiv pentru zone sensibile, cum ar fi conturul ochilor, conturul nasului sau al buzelor.

Ce afectiuni trateaza Dermapen 4?

Dermapen 4 este indicat pentru rejuvenarea si liftingul pielii, ameliorarea ridurilor fine si a porilor dilatati, ameliorarea vergeturilor, pentru tratarea cicatricilor post-acneice, atrofice, tratarea alopeciei. Numarul de sedinte individuale indicat difera in functie de zona tratata si de complexitatea tratamentului, intre 3 si 8, la un interval de 2-3 saptamani.

Cum decurge tratamentul?

 • se demachiaza pielea;
 • pentru inlaturarea disconfortului se aplica local o crema anestezica. Se lasa sa actioneze 15-20 minute, apoi se curata zona ce urmeaza a fi tratata cu o solutie dezinfectanta;
 • se regleaza adancimea de penetrare a acelor pentru fiecare zona in parte;
 • se aplica substanta activa specifica zonei tratate;
 • se creaza mii de micro-intepaturi la nivelul pielii, favorizand patrunderea in derm a substantelor active pentru a stimula producerea de colagen propriu.

Durata unei sedinte este de aproximativ 20-25 minute. La sfarsitul tratamentului se aplica o masca pentru a obtine penetrarea optima a ingredientelor active, cat si pentru a calma si relaxa pielea.

Avantaje – Rezultate

 • Tonifiere, lifting si reintinerirea pielii;
 • Reduce cicatricile post acneice si post operatorii atrofice;
 • Amelioreaza ridurile si liniile fine;
 • Micsoreaza porii dilatati;
 • Amelioreaza vergeturile;
 • Trateaza alopecia;
 • Fara traume;
 • Recuperare rapida.

Premiul "Cel mai bun dispozitiv medical de intinerire a pielii" in cadrul The Aesthetic Show (TAS) 2012!.

Tratament cearcane

Un gel unic si diferit special creat pentru tratarea zonei ochilor. Putin higroscopic -minimizeaza riscul de edeme, fara efect Tyndall. Profil vascoelastic ideal. Proprietati mecanice specifice – presiune minima pe tesuturi.

Cui se adreseaza ?

Incepand cu varsta de 30 de ani, peste 50% dintre femei sunt preocupate de cearcane: “Arat trista” / “Arat obosita” / “Arat ca si cum nu as fi dormit”.

Ce trateaza ?

* Cearcane;

* Diformitati ale santului lacrimal;

* Pungi minimal palpebrale.

Augmentare buze si volumetrie faciala

Belotero® Intense ofera capacitate eficienta de umplere si rezultate care arata natural datorita elasticitatii echilibrate

Gasirea elasticitatii adecvate este o problema de echilibru in vederea furnizarii unui suport optim pentru piele. Belotero® Intense asigura o capacitate optima de umplere pentru rezultate predictibile, care arata natural in acelasi timp mentinand o integrare excelenta a tesutului pentru minimizarea umflaturilor.

Belotero® Intense – Eficacitate si siguranta ridicate

Eficacitatea a fost demonstrata intr-un studiu care a cuprins 149 de paciente pentru evaluarea eficacitatii si sigurantei Belotero® Intense. Belotero® Intense asigura rezultate de durata si o satisfactie ridicata a pacientei fara a produce umflaturi.

Risc minim de reactie inflamatoare locala cu Belotero® Intense fata de alte produse

Un studiu pentru evaluarea criteriilor de siguranta ale materialelor filler-ului estetic prin investigarea reactiilor intradermice dupa implantarea a 0.2 ml de filler dermic in zone marcate ale pielii abdominale nu a aratat nicio anormalitate si nicio reactie inflamatoare locala semnificativa dupa injectarea de Belotero® Intense.

Belotero® Intense – Corectarea pliurilor severe si augmentarea buzelor

 • Pliu nazolabial sever
 • Volum buze
 • Comisuri orale
 • Pliuri “marioneta

Rezultate predictibile cu Belotero® Intense

Belotero® Volume modeleaza si reface volumele faciale datorita plasticitatii sale personalizate

Plasticitatea ridicata faciliteaza o plasare usoara a gelului dupa injectare. Forta ejectoare foarte scazuta care va da libertatea respectiva de a opera.

Belotero® Volume – Refacerea volumelor faciale

 • Obraji
 • Barbie
 • Tample
 • Pierdere a volumului facial

Rezultate predictibile cu Belotero® Intense

LIFT AND CONTUR

Stimularea productiei de colagen pe termen lung. Colagenul este esential pentru un aspect sanatos si tanar.

Degenerarea fibrelor de colagen caracteristic procesului de imbatranire a pielii initiaza un ciclu vicios de activitate celulara redusa, reinnoire celulara diminuata, si sinteza scazuta a proteinelor. Radiesse® actioneaza impotriva pierderilor de structura asigurand o schela intradermica ce functioneaza ca un stimul mecanic pentru activarea fibroblastelor si neogeneza colagenului.

EFECT TRIPLU

1. Umplere versatila: Reducere facila, sigura si eficienta a ridurilor moderate pana la profunde.

2. Lifting de volum: Lifting si conturare cu crestere a volumului, indusa de colagen.

3. Intinerirea pielii: Imbunatatire pe termen lung a calitatii pielii.

Tratamentul pliurilor nazolabiale profunde

Pliurile nazolabiale profunde confera fetei o expresie obosita si imbatranita. La aceasta pacienta, un singur tratament cu Radiesse® a dus la o corectare pronuntata. In urma unei cosmetizari la 4 luni de la injectia initiala, efectele tratamentului cu Radiesse® au fost vizibile timp de peste 1 an.

Conturarea liniei maxilarului

Conturarea liniei maxilarului are o relevanta din ce in ce mai mare in tratamentele estetice. Radiesse® poate fi utilizat pentru a ajusta si redefini falci si linii ale maxilarului coborate.

Lifting facial complet

Exista o cerere in crestere de lifting facial complet in randul pacientelor. La aceasta pacienta s-au tratat simultan pometii, obrajii si pliul fruntii, cu rezultate foarte bune.

Imbunatatirea calitatii pielii

A fost realizat un efect puternic de lifting si intinerire utilizandu-se Radiesse® pe zona mediana a fetei, obraji, liniile „marioneta”, pielea incretita de deasupra falcilor, si pliul fruntii.

Profhilo

Acidul hialuronic (AH) este o polizaharida care este prezenta in mod natural in corpul uman. Functia sa principala consta in mentinerea hidratarii corecte a tesuturilor, datorita capacitatii sale intrinseci de a lega o mare cantitate de apa.

Sarea sodica de acid hialuronic este formata din lanturi repetate de unitati dizaharide de N-acetilglucozamina si glucuronat de sodiu si este o componenta cu o importanta fundamentala a matricei extracelulare a majoritatii tesuturilor, inclusiv a pielii.

PROFHILO® constituie o solutie fiziologica tamponata de acid hialuronic.

Acidul hialuronic folosit este obtinut prin fermentare si nu a fost supus niciunui proces chimic de modificare.

PROFHILO® contine sarea sodica de acid hialuronic, inalt purificata si cu o masa moleculara de aproximativ 1 milion Daltoni, care este foarte apropiata de masa moleculara naturala a acidului hialuronic endogen, si este cu siguranta importanta pentru asigurarea unei alegeri adecvate a masei moleculare a acidului hialuronic si pentru apropierea de masa moleculara a acidului hialuronic endogen, deoarece in felul acesta produsul este facut total biocompatibil.

Celelalte componente ale produsului: clorura de sodiu, fosfat de sodiu si apa pentru preparate injectabile.

VISCODERM® actionand printr-o actiune corectoare/de umplere a golurilor cutanate naturale si induse, intervine:

 • In procesul fiziologic al imbatranirii pielii, ale carui efecte includ ingrosarea prin deshidratare a stratului cornos si modificari ale fibrelor elastice ale dermei;
 • In procesul de reparare a stratului dermic, in cazul cicatricelor rezultate dupa traume cutanate superficiale (de exemplu cicatrice acneice si de varicela).

Proprietatile viscoelastice si hidratante ale acidului hialuronic, combinate cu posibilitatea mentinerii acidului hialuronic la nivele adecvate in tesuturile cutanate permit hidratarea tesuturilor si crearea conditiilor optime pentru prevenirea si combaterea procesului de imbatranire a pielii si favorizeaza remodelarea tesutului cu un efect corector consecutiv al cicatricelor rezultate ale pielii;

Acidul hialuronic are, de asemenea, un rol in cadrul matricei extracelulare, creand conditiile fiziologice pentru proliferarea, migrarea si structura componentei celulare dermice. in plus, administrarea intradermica a VISCODERM® si in consecinta actiunea sa asupra dermei mai degraba decat asupra epidermei, permit introducerea directa a unei cantitati optime de acid hialuronic direct in tesutul care trebuie tratat, pentru contracararea actiunii citotoxice a radicalilor liberi asupra fibroblastelor, asigurand eficacitatea operatiilor medicale estetice preventive si corective.

Acidul hialuronic folosit in PROFHILO ® este produs prin biosinteza unui substrat natural fara alte transformari chimice si din acest motiv PROFHILO ® are o biocompatibilitate excelenta iar utilizarea sa in derma permite integrarea acidului hialuronic care a fost redus si modificat din cauza procesului fiziologic de imbatranire a pielii sau dupa traume cutanate superficiale.

Botox

CE ESTE TOXINA BOTULINICA/"BOTOX"?

Toxina botulinica de tip A este o proteina naturala de tip neurotoxina, produsa de bacteria Clostridium botulinum. Actiunea sa se produce la nivelul sinapselor neuromusculare, în doze terapeutice obtinandu-se o reducere temporara a activitatii musculare din zonele tratate. De la introducerea sa în medicina estetica în anii 1990, injectarea de toxina botulinica a devenit una dintre cele mai eficiente, sigure si populare metode de corectare a ridurilor dar si de tratament al transpiratiei excesive (hiperhidroza).

Efectul vizibil la nivelul fetei determina disparitia sau atenuarea ridurilor dinamice, cum ar fi cele de la coada ochiului (asa numita “laba de gasca”), ridurile orizontale de pe frunte sau cele de încruntare dintre sprancene. Injectarea se poate extinde si în zona periorala, pentru corectarea ridurilor fine din jurul gurii, sau la nivelul barbiei. În functie de tehnica de injectare folosita se pot obtine chiar efecte de tip ridicare a sprancenelor sau corectarea anumitor asimetrii faciale. La nivelul gatului se pot trataridurile/benzile verticale ce apar pe masura înaintarii în varsta.

Aplicatiile acestei tehnici se extind si pentru corectarea altor probleme medicale, cum ar fi hiperhidroza (transpiratia excesiva) de la nivel axilar, palmar sau plantar.

Studiile au demonstrat faptul ca injectarea de toxina botulinica are un efect important de crestere a încrederii în propria persoana si de îmbunatatire a calitatii vietii. Nu în ultimul rand, acest tratament are si un efect profilactic, de prevenire a aparitiei ridurilor statice sau agravarii ridurilor de expresie.

Injectarea este asociata cu un disconfort local minim si poate fi efectuata fara anestezie sau cu anestezie locala prin aplicarea de topice anestezice (creme anestezice). sedinta de tratament are o durata de pana la 30 de minute si nu necesita timp de recuperare, pacientul putandu-si relua activitatile curente imediat dupa efectuarea acesteia.

Dupa injectare, efectul devine vizibil dupa circa 3 zile, se instaleaza complet în 10- 14 zile si dureaza între 3-6 luni. Urmatoarea sedinta de tratament ar trebui efectuata totusi la 3-4 luni pentru mentinerea rezultatelor, în timp injectarile devenind din ce în ce mai spatiate, de circa 2 ori pe an.

Daca pacientul decide ca nu mai doreste sa efectueze alte sedinte, pielea revine treptat la aspectul initial, fara efecte secundare nedorite. Toxina botulinica nu determina dependenta si tratamentul poate fi întrerupt oricand.

Contraindicatiile acestui tratament sunt sarcina si persoane ce sufera de afectiuni neuromusculare grave.

În dozele terapeutice folosite toxina botulinica nu are efecte generale asupra organismului. Complicatiile posibile sunt de regulalocale si pot sa apara din cauza unei tehnici incorecte de injectare, efectuata de personal necalificat (asimetrii, ptoze, reversibile însa dupa 2-3 saptamani). Rareori este posibila aparitia unei reactii alergice la toxina, de aceea injectarea trebuie efectuata într-un cabinet/clinica medicala.

Injectarea de toxina botulinica poate fi efectuata complementar cu alte tehnici de rejuvenare ce se adreseaza laxitatii pielii.

Tratament Sunekos

Philings este un tratament revolutionar de bioregenerare cutanata si lifting al pielii fetei si pleopelor. Tratamentul include o asociere de tehnici care folosesc plasma ionizata si microneedling, urmate de un program de îngrijire ultraperformant, prin care ofera rezultate spectaculoase pe termen lung.

Phi-Ion reprezinta cea mai avansata tehnologie noninvaziva cu plasma, folosita pentru a reduce ridurile pleoapelor, “laba de gasca” si ridurile care brazdeaza conturul ochilor, fata si conturul buzelor. Pe masura ce inaintam in varsta, pielea isi pierde elasticitatea, dar si capacitatea de reparare si regenerare, fiind constant expusa la numerosi factori agresivi – fizici, chimici si biologici. Philings reprezinta o modalitate exceptionala de “trezire” si mentinere a mecanismelor naturale de regenerare ale pielii.

In timpul procedurii, pielea este tratata cu un cockteil de acid hialuronic si vitamine, care fixeaza apa in tesut si asigura hidratare profunda. A doua etapa de tratament consta in crearea de micro leziuni la nivelul ridurilor cu ajutorul plasmei ionizate, care actioneaza prin doua modalitati: cresterea imediata a fermitatii pielii si inducerea colagenului de neogeneza. Prin stimularea producerii de colagen creste fermitatea zonei tratate, pielea se retextureaza, capata elasticitate si luminozitate, iar ridurile se atenueaza. Pentru a obtine un maximum de eficienta, pielea este ingrijita in perioada de recuperare cu un cockteil complex de vitamine, acid hialuronic si aminoacizi. Numarul de sedinte necesar depinde de laxitatea pielii si profunzimea ridurilor.

Studiile clinice efectuate au demonstrat ca, datorita concentratiei crescute de principii active, cantitatea de colagen si elastina in urma administrarii SUNEKOS 200 este de 2 sau chiar de 3 ori mai mare decat in cazul altor formule cu aminoacizi, implicit asigura un rezultat mai bun ce se mentine un timp mai indelungat.

Studiile clinice efectuate au demonstrat ca SUNEKOS 200 determina cresterea semnificativa a elasticitatii si fermitatii pielii, redensificarea si imbunatatirea structurii dermului, reducerea vizibila a ridurilor si refacerea stralucirii pielii cu aspect tern. Rezulatele au fost evaluate la 1, 4 si 6 luni de la finalizarea tratamentului si s-a observat ca procesul de regenerare tisulara se mentine in continuare timp de cateva luni de la finalizarea tratamentului.

Initial se recomanda 4 sedinte de tratament, la interval de maxim 2 saptamani, dupa care se pot efectua 2-3 sedinte pe an pentru mentinerea efectelor tratamentului, terapia cu SUNEKOS 200 fiind indicata mai ales inainte sau dupa expunerea prelungita la soare sau solar.

AVANTAJELE TRATAMENTULUI CU SUNEKOS®:

 • Tratament de ultima generatie cu cea mai mare concentratie de aminoacizi specifici colagenului si elastinei pielii
 • Determina o reintinerire efectiva a pielii, fara modificare a fizionomiei
 • Estompeaza ridurile, pielea devine mai densa, elastica si stralucitoare
 • Rezultate naturale care se mentin pe termen lung
 • Fara perioada de recuperare
 • Eficienta demonstrata clinic
 • Înalt profil de sigurantă și tolerabilitate

SUNEKOS 200: EFECTE CUMULATIVE, REZULTATE NATURALE

NUTRAKOS®, NOUA GENERATIE DE COSMECEUTICE PENTRU INGRIJIREA PROFESIONALA ANTI-AGING

Tratamentul injectabil cu Sunekos® este completat de Nutrakos®, gama de cosmeceutice profesionala care furnizeaza pe cale topica si orala cei 6 aminoacizii si acidul hialuronic, in concetratie farmaceutica pentru a oferi rezutate mai bune, care se mentin un timp mai indelungat.

Nutrakos® furnizeaza pe cale locala si orala nutrientii necesari pentru mentinerea frumusetii si sanatatii pielii:

 • Nutrakos Crema Fata Anti-age
 • Nutrakos Ser Intensiv Anti-age
 • Nutrakos Gel Contur Ochi Anti-age si Anticearcan
 • Nutrakos Masca Peel-Off Anti-Age
 • Nutrakos Crema de Corp Anti-Age
 • Nutrakos Solutie Buvabila cu Aminoacizi

SUNEKOS® si NUTRAKOS® reprezinta tratamentele de ultima generatie din cadrul terapiei ART, programul complet pentru biorevitalizarea cutanata cu aminoacizi si acid hialuronic.

Machiaj semipermanent

Inca din antichitate femeile, vor sa-si imbunatateasca look-ul prin diferite mijloace. Exista mai multe posibilitati, de la cele temporare pe termen scurt (machiajul cu diferite produse cosmetice) pana la cele pe termen mediu spre lung (machiajul semipermanent/micropigmentare).

Machiajul cu diferite produse cosmetice poate fi realizat de orice femeie, atat in confortul casei, cat si bineninteles intr-un spatiu profesionist (la un salon de infrumusetare).

Machiajul semipermanent sau micropigmenterea este o metoda de lucru mai blanda, calitatea deosebita a culorilor si adancimea mai mica a implantarii lor,culorile sunt foarte naturale , aparatul folosit este special conceput pentru o astfel de interventie precum si toate celelalte accesorii: pigmenti organici, ace, geluri si creme care sunt foarte sigure si eficiente. Utilizand tehnica micropigmentarii persoana in cauza nu va arata niciodata artificial si strident datorita mijloacelor specific spuse anterior si totodata a tehnicilor special de lucru: metoda de umplere, tehnici de combinare a culorilor, tehnici fir cu fir, eyeliner, intensificarea genelor, crearea efectului de iluzie optica (marirea volumului buzelor sau efecte lifting), tehnica nuantarii. In momentul in care o persoana doreste schimabarea formei sau a culorii, tehnicianul in micropigmentare poate schimba cu usurinta atat forma cat si culoarea fara alte interventii complicate. Odata cu trecerea timpului trasaturile fetei se schimba si bineinteles se va putea interveni asupra formei si culorii ori de cate ori este necesar fara complicatii.

Prin metoda micropigmentarii toate persoanele cu care se va interactiona vor fi impresionate de aspectul natural si ingrijit in orice moment al zilei.

Ce avantaje ofera un machiaj semipermanent?

Este un “salvator de bani si de timp”. Oare cum o fi…Sa te trezesti dimineata si sa arati impecabil? Te-ai saturat pur si simplu sa te tot machiezi in fiecare zi ori ai nevoie de o reconstructie cosmetica, un machiaj semipermanent este solutia ideala.

Profesor micropigmentare Ileana Popescu

Tratamentul cicatricilor post acneice

Dermapen 4 – alegerea inteligenta!

Dermapen 4, cel mai avansat si accesibil dispozitiv ce foloseste ace detasabile de unica folosinta pentru a reda pielii tineretea mult dorita si pentru a trata cicatricile este disponibil la Dermaspa si Egoclinic.

Fie ca vorbim de cicatrici post acneice, post-operatorii, atrofice sau despre imbunatatirea calitatii pielii, riduri, pori dilatati si chiar vergeturile, toate acestea se pot trata prin Dermapen 4.

Daca pana acum alternativele moderne de reintinerire a pielii s-au dovedit aproape inaccesibile pentru o buna parte a populatiei, pretul unei sedinte cu Dermapen 4 variaza intre 100 si 150 de EURO, fiind la fel de eficient ca tratamentele laser si comparabil in rezultate cu peelingurile chimice.

Durere minima, mai putine urme pe piele si recuperare rapida

Cu Dermapen 4 nu exista sanse de infectie, intrucat capetele de tratament sunt sterile si de unica folosinta si nu exista nici efecte secudare. Poate fi folosit ca si terapie unica sau combinat cu alte terapii. Dermapen 4 este primul tratament avansat pentru mezoterapia fractionala a pielii.

Cum actioneaza?

Dispozitivul executa mii de micro-intepaturi controlate, cu un puternic efect de reintinerire asupra fibrelor de colagen si elastina, atat prin actiunea mecanica, cat si prin introducerea substantelor active direct in straturile profunde ale pielii. Nivelul de patrundere al acestora se adapteaza nevoilor specifice fiecarui pacient in parte, putand fi ajustati pentru o profunzime de la 0,5 mm pana la 2,5 mm si efectueaza pana la 1000 de microintepaturi/secunda.

Cele 11 ace sterile, individuale, vibreaza, diminuand senzatiile neplacute. Datorita actiunii pe verticala, acele patrund usor in cicatrici, reducand riscul de sangerare. Tratamentul este indicat inclusiv pentru zone sensibile, cum ar fi conturul ochilor, conturul nasului sau al buzelor.

Ce afectiuni trateaza Dermapen 4?

Dermapen 4 este indicat pentru rejuvenarea si liftingul pielii, ameliorarea ridurilor fine si a porilor dilatati, ameliorarea vergeturilor, pentru tratarea cicatricilor post-acneice, atrofice, tratarea alopeciei. Numarul de sedinte individuale indicat difera in functie de zona tratata si de complexitatea tratamentului, intre 3 si 8, la un interval de 2-3 saptamani.

Cum decurge tratamentul?

 • se demachiaza pielea;
 • pentru inlaturarea disconfortului se aplica local o crema anestezica. Se lasa sa actioneze 15-20 minute, apoi se curata zona ce urmeaza a fi tratata cu o solutie dezinfectanta;
 • se regleaza adancimea de penetrare a acelor pentru fiecare zona in parte;
 • se aplica substanta activa specifica zonei tratate;
 • se creaza mii de micro-intepaturi la nivelul pielii, favorizand patrunderea in derm a substantelor active pentru a stimula producerea de colagen propriu.

Durata unei sedinte este de aproximativ 20-25 minute. La sfarsitul tratamentului se aplica o masca pentru a obtine penetrarea optima a ingredientelor active, cat si pentru a calma si relaxa pielea.

Avantaje – Rezultate

 • Tonifiere, lifting si reintinerirea pielii;
 • Reduce cicatricile post acneice si post operatorii atrofice;
 • Amelioreaza ridurile si liniile fine;
 • Micsoreaza porii dilatati;
 • Amelioreaza vergeturile;
 • Trateaza alopecia;
 • Fara traume;
 • Recuperare rapida.

Premiul "Cel mai bun dispozitiv medical de intinerire a pielii" in cadrul The Aesthetic Show (TAS) 2012!.

Tratamente Ericson Laboratoire

Philings

Philings este un tratament revolutionar de bioregenerare cutanata si lifting al pielii fetei si pleopelor. Tratamentul include o asociere de tehnici care folosesc plasma ionizata si microneedling, urmate de un program de îngrijire ultraperformant, prin care ofera rezultate spectaculoase pe termen lung.

Phi-Ion reprezinta cea mai avansata tehnologie noninvaziva cu plasma, folosita pentru a reduce ridurile pleoapelor, “laba de gasca” si ridurile care brazdeaza conturul ochilor, fata si conturul buzelor. Pe masura ce inaintam in varsta, pielea isi pierde elasticitatea, dar si capacitatea de reparare si regenerare, fiind constant expusa la numerosi factori agresivi – fizici, chimici si biologici. Philings reprezinta o modalitate exceptionala de “trezire” si mentinere a mecanismelor naturale de regenerare ale pielii.

In timpul procedurii, pielea este tratata cu un cockteil de acid hialuronic si vitamine, care fixeaza apa in tesut si asigura hidratare profunda. A doua etapa de tratament consta in crearea de micro leziuni la nivelul ridurilor cu ajutorul plasmei ionizate, care actioneaza prin doua modalitati: cresterea imediata a fermitatii pielii si inducerea colagenului de neogeneza. Prin stimularea producerii de colagen creste fermitatea zonei tratate, pielea se retextureaza, capata elasticitate si luminozitate, iar ridurile se atenueaza. Pentru a obtine un maximum de eficienta, pielea este ingrijita in perioada de recuperare cu un cockteil complex de vitamine, acid hialuronic si aminoacizi. Numarul de sedinte necesar depinde de laxitatea pielii si profunzimea ridurilor.