Skip to content

Tratament Sunekos

Philings este un tratament revolutionar de bioregenerare cutanata si lifting al pielii fetei si pleopelor. Tratamentul include o asociere de tehnici care folosesc plasma ionizata si microneedling, urmate de un program de îngrijire ultraperformant, prin care ofera rezultate spectaculoase pe termen lung.

Phi-Ion reprezinta cea mai avansata tehnologie noninvaziva cu plasma, folosita pentru a reduce ridurile pleoapelor, „laba de gasca” si ridurile care brazdeaza conturul ochilor, fata si conturul buzelor. Pe masura ce inaintam in varsta, pielea isi pierde elasticitatea, dar si capacitatea de reparare si regenerare, fiind constant expusa la numerosi factori agresivi – fizici, chimici si biologici. Philings reprezinta o modalitate exceptionala de „trezire” si mentinere a mecanismelor naturale de regenerare ale pielii.

In timpul procedurii, pielea este tratata cu un cockteil de acid hialuronic si vitamine, care fixeaza apa in tesut si asigura hidratare profunda. A doua etapa de tratament consta in crearea de micro leziuni la nivelul ridurilor cu ajutorul plasmei ionizate, care actioneaza prin doua modalitati: cresterea imediata a fermitatii pielii si inducerea colagenului de neogeneza. Prin stimularea producerii de colagen creste fermitatea zonei tratate, pielea se retextureaza, capata elasticitate si luminozitate, iar ridurile se atenueaza. Pentru a obtine un maximum de eficienta, pielea este ingrijita in perioada de recuperare cu un cockteil complex de vitamine, acid hialuronic si aminoacizi. Numarul de sedinte necesar depinde de laxitatea pielii si profunzimea ridurilor.

Studiile clinice efectuate au demonstrat ca, datorita concentratiei crescute de principii active, cantitatea de colagen si elastina in urma administrarii SUNEKOS 200 este de 2 sau chiar de 3 ori mai mare decat in cazul altor formule cu aminoacizi, implicit asigura un rezultat mai bun ce se mentine un timp mai indelungat.

Studiile clinice efectuate au demonstrat ca SUNEKOS 200 determina cresterea semnificativa a elasticitatii si fermitatii pielii, redensificarea si imbunatatirea structurii dermului, reducerea vizibila a ridurilor si refacerea stralucirii pielii cu aspect tern. Rezulatele au fost evaluate la 1, 4 si 6 luni de la finalizarea tratamentului si s-a observat ca procesul de regenerare tisulara se mentine in continuare timp de cateva luni de la finalizarea tratamentului.

Initial se recomanda 4 sedinte de tratament, la interval de maxim 2 saptamani, dupa care se pot efectua 2-3 sedinte pe an pentru mentinerea efectelor tratamentului, terapia cu SUNEKOS 200 fiind indicata mai ales inainte sau dupa expunerea prelungita la soare sau solar.

AVANTAJELE TRATAMENTULUI CU SUNEKOS®:

 • Tratament de ultima generatie cu cea mai mare concentratie de aminoacizi specifici colagenului si elastinei pielii
 • Determina o reintinerire efectiva a pielii, fara modificare a fizionomiei
 • Estompeaza ridurile, pielea devine mai densa, elastica si stralucitoare
 • Rezultate naturale care se mentin pe termen lung
 • Fara perioada de recuperare
 • Eficienta demonstrata clinic
 • Înalt profil de sigurantă și tolerabilitate

SUNEKOS 200: EFECTE CUMULATIVE, REZULTATE NATURALE

NUTRAKOS®, NOUA GENERATIE DE COSMECEUTICE PENTRU INGRIJIREA PROFESIONALA ANTI-AGING

Tratamentul injectabil cu Sunekos® este completat de Nutrakos®, gama de cosmeceutice profesionala care furnizeaza pe cale topica si orala cei 6 aminoacizii si acidul hialuronic, in concetratie farmaceutica pentru a oferi rezutate mai bune, care se mentin un timp mai indelungat.

Nutrakos® furnizeaza pe cale locala si orala nutrientii necesari pentru mentinerea frumusetii si sanatatii pielii:

 • Nutrakos Crema Fata Anti-age
 • Nutrakos Ser Intensiv Anti-age
 • Nutrakos Gel Contur Ochi Anti-age si Anticearcan
 • Nutrakos Masca Peel-Off Anti-Age
 • Nutrakos Crema de Corp Anti-Age
 • Nutrakos Solutie Buvabila cu Aminoacizi

SUNEKOS® si NUTRAKOS® reprezinta tratamentele de ultima generatie din cadrul terapiei ART, programul complet pentru biorevitalizarea cutanata cu aminoacizi si acid hialuronic.