Skip to content

MESOECLAT – The Hollywood Lifting

MESOECLAT – The Hollywood Lifting – Primul tratament expres anti-aging cu efect imediat si de lunga durata adorat de vedete precum Madonna si Carla Bruni este disponibil în premiera în Romania la Dermaspa.

MESOECLAT este conceput pentru stimularea imediata a mecanismului de aparare naturala a pielii, ofera elementele necesare pentru nutritie si hidratare optima si actioneaza în profunzime si direct asupra semnelor de obosela si îmbatranire înca de la primul tratament.

MESOECLAT este potrivit pentru toate stadiile îmbatranirii, orice fototip si poate fi urmat atat de femei cat si de barbati.

  • Stimuleaza regenerarea pielii
  • Reda luminozitatea si fermitatea
  • Hidrateaza în profunzime
  • Diminueaza ridurile si liniile de expresie
  • Reduce imperfectiunile pielii

Fiecare tratament parcurge doua etape: faza de stimulare a colagenului si elastinei si faza de introducere în piele a substantelor necesare nutritiei si hidratarii optime. sedintele sunt personalizate si pot include mezoterapie fractionata si /sau radiofrecventa.

METODA MESOECLAT ofera un efect instant de întinerire în doar o sesiune de tratament. Totusi, pentru un efect intensiv anti aging si maximizarea rezultatelor, recomandam 4-5 sesiuni în clinica, la un interval de 14 zile, urmate de îngrijire adecvata acasa.

Costul unui tratament MESOECLAT este 150 euro/ sesiune si include crema de îngrijire pentru acasa.