Skip to content

Oxy Jet Peel

Oxigenul este esential pentru viata si pentru sanatatea noastra. Revitalizeaza si hraneste fiecare celula a corpului nostru. Medicina a descoperit de mult timp efectele binefacatoare ale oxigenului, datorita proprietatilor sale antibacteriene, de imbunatatire a circulatiei si a metabolismului.

OXY JET PEEL este un aparat prin care se realizeaza tratamente faciale si corporale prin propulsie de oxigen presurizat. OXY JET PEEL actioneaza asupra ridurilor de pe fata, decolteu, miini, regenereaza tesuturile, hidrateaza pielea, favorizeaza ameliorarea acneei in toate formele sale, reduce vergeturile si face zonele tratate foarte luminoase. Are un mare efect drenant si decongestionant, deci optim asupra cuperozei.OXY JET PEEL este un optim transportator de substante active prin intermediul straturilor dermo-epidermice si un optim potentiator metabolic. Gratie oxigenului hiperbaric OXY JET PEEL vehiculeaza in straturile profunde ale pielii acid hyaluronic, antioxidanti, vitamine si alti ingredirenti specifici printr-un proces delicat, non invaziv, relaxant, fara durere, fara contraindicatii, fara efecte colaterale. Cocteilul de substante active este impins de moleculele de oxigen presurizat, care dilata porii si creeaza un microdepozit de substante active in interiorul pielii. Propulsia de oxigen permite reglarea productiei naturale de colagen si elastina. Datorita optimei sinergii intre oxigen si substantele active OXY JET PEEL este un adevarat revitalizant al functiilor vitale ale pielii.

OXY JET PEEL nu face o simpla pulverizare ci o adevarata perfuzie locala de oxigen hiperbaric si substante active, o alternativa la tratamentele cu ace cum ar fi biorevitalizarea pentru fata si mezoterapia pt corp. Se recomanda 6-7 sedinte de tratament, o sedinta pe saptamina.Odata terminat ciclul de tratamente e suficienta o sedinta la 4-6 saptamini sau o sedinta trimestriala pentru mentinere. Sedinta dureaza 40 – 60 minute in functie de problema tratata.

Intr-o epoca orientata spre sisteme tot mai evoluate si mai putin invazive, ingineria biomedicala vine sa raspunda cerintelor tot mai mari din domeniul esteticii exploatand unul din elementele indispensabile vietii: Oxigenul, elementul cel mai important pentru sanatatea celulelor organismului nostru. Practic, celula este „organismul uman” in miniatura fiind dotata cu receptori care sa capteze oxigenul si sa asimileze nutrientii. Insa cel mai important nutrient pentru celula Il reprezinta oxigenul. De efectele sale biologice asupra tesuturilor, medicina vorbeste foarte clar: multe sunt patologiile actualmente vindecabile cu terapia cu oxigen in camera hiperbarica presurizata (de 2-3 ori fata de presiunea atmosferica normala.

Terapia cu oxigen a trecut granita de la medicina la estetica cu repeziciune date fiind efectele sale benefice. Aplicata initial in America, terapia cu oxigen hiperbaric a ajuns si in Europa fiind utilizata atat de VIP-uri, personalitati cit si de persoanele comune.

IN CE CONSTA TRATAMENTUL CU OXIGEN HIPERBARIC?

Tratamentul cu oxigen hiperbaric este o tehnica de infuzie percutanata de oxigen si principii active precum: acid hialuronic, vitamine, aminoacizi, etc., prin intermediul unui aparat prevazut cu un generator care transforma aerul in oxigen pur hiperbarizandu-l (aducandu-l la o presiune superioara fata de cea atmosferica de 1 bar). Din compartimentul hiperbarizant pleaca un manipulator asemanator unui pistol pneumatic care pulverizeaza gazul astfel obtinut pe piele cu un sistem de intensitate graduala stabilita de operator.

Tratamentul cu oxigen hiperbaric este absolut natural, non invaziv, relaxant si nu afecteaza in nici un fel mimica si expresivitatea fetei.

DE CE OXIGENOTERAPIE IN ESTETICA?

Inaintarea in varsta, expunerea excesiva la soare, stresul, poluarea sunt factori care provoaca imbatranirea prematura a pielii avand ca rezultat aparitia ridurilor, pierderea elasticitatii si a luminozitatii tegumentului. Conform studiilor facute de fizicianul german Manfred Von Ardenne procesul de imbatranire este determinat de scaderea aportului de sange in tesuturi, deci de scaderea aportului de oxigen la nivel celular. Numerosi specialisti au recunoscut imediat legatura dintre cantitatea de oxigen ce ajunge efectiv in celula si gradul de sanatate al acelei celule. Oxigenarea pielii inseamna revascularizarea ei, recapatarea tonusului si a luminozitatii, conferindu-i acesteia un aspect sanatos. Studiile clinice arata ca introducerea apei si a unor preparate cosmetice antiaging in piele cu ajutorul oxigenului hiperbaric faciliteaza hidratarea pielii si absorbtia substantelor specifice. Oxigenul si principiile active lucreaza in sinergie pentru a elimina radicalii liberi si in acelasi timp pentru a stimula producerea de colagen si elastina. Daca primul beneficiu al tratamentului topic cu oxigen este o revitalizare directa a pielii, un alt beneficiu este ca oxigenul hiperbaric este si un potentiator metabolic si transportator de substante active (acid hialuronic, colagen, antioxidanti, vitamine) in straturile pielii. De unde putem trage concluzia ca marele succes de care se bucura aceasta tehnica astazi in lumea intreaga, se datoreaza atat puterii oxigenului, cat si actiunii substantelor antiaging vehiculate.

Indicatii: patologii dermatologice ale fetei si ale corpului, hiperpigmentari, riduri, acnee, laxitate cutanata, barbie dubla, celulita, vergeturi, cicatrici, edeme post chirurgicale si post traumatice.