Skip to content

Fotofinder bodystudio & aesthetics

Documentare foto si analiza pielii

Fie ca vorbim de liposuctie, facelift, tratamente laser sau mezoterapie, succesul in medicina estetica poate fi garantat cu fotografii precise. FotoFinder aesthetics ofera sisteme standardizate si performante pentru documentarea pielii inainte si dupa. Pozele pentru fata si corp arata fiecare pas al procedurii.

Adonia – Sistem revolutionar pentru analiza tenului

FotoFinder Adonia combina documentarea profesionala pentru tratament cu un instrument sofisticat pentru analiza tenului. Adonia este un program high-tech pentru analiza tenului. Adonia vizualizeaza porii, petele pigmentare inclusiv arsurile solare, ridurile, roseata si leziunile vasculare precum si uniformitatea pielii.

Progresul tratramentului cu poze “inainte si dupa”

Pe durata tratamentului dar si dupa, Adonia urmareste progresele si reusitele cu ajutorul pozelor „inainte” si „dupa” pentru fata, barbie, gat si decolteu, din 5 unghiuri, cu rezolutie de 18 Megapixeli.

FOTOFINDER BODYSTUDIO

Noua metoda de scanare a corpului in doar cateva minute!

Cu ajutorul tehnologiei SmartMatch, sistemul genereaza o imagine de anasamblu de pana la 72 megapixeli pentru fiecare parte a corpului. Odata ce pozele de follow-up au fost salvate, noul BodyScan le compara automat cu cele de baza.

Detectare rapida a nevilor noi sau modificati

Pacientii care au un risc crescut de a dezvolta cancer de piele sunt examinati la intervale scurte de timp. Imaginiile de follow-up sunt, de asemenea, capturate automat in timpul controalelor.