Skip to content

Bride to be (tratament mirese)

Cryolift implementeaza fuziunea perfecta între actiunea produselor de tratament de inalta performanta – SKIN PERFUSION – si efectul biostimulator al crioterapiei asociate cu terapia prin lumina LED, pentru rezultate vizibile si de durata chiar dupa primul tratament:

* efect de lifting nechirurgical (fata, decolteu, bust, abdomen)
* tratateaza cearcanele
* uniformizeaza complet textura pielii
* confera stralucire si ilumineaza tenul, prin actiunea sa bio-stimulatoare
* drenaj limfatic
* depigmentare
* tonus
* elasticitate
* hidratare
* revitalizare
* tratament anti-age
* stralucire

Metoda se bazeaza pe principiul socului termic (efectul Peltier).

NCTF – ingredient cheie utilizat in mezoterapia si tratamentele Filorga reprezinta o formula unica foarte eficienta, ce asociaza 53+1 ingredienti activi: 12 vitamine, 23 aminoacizi, 6 minerale, 6 coenzyme, 5 acizi nucleici, 1 antioxidant + ACID HIALURONIC. Formula exclusiva NCTF este incapsulata in cronosfere, vectori microscopici care furnizeaza impregnarea optima si distributia la capacitate maxima a ingredientelor active incapsulate.

TEHNICILE EXCLUSIVE SKIN PERFUSION SUNT COMBINATE CU PRODUSE DE INALTA PERFORMANTA PENTRU A GENERA TRATAMENTE INALT PERSONALIZATE.

PROCEDURI PERSONALIZATE

Fiecare procedura combina serul SKIN PERFUSION, tratamentele anti-aging SKIN PERFUSION si tehnicile de medicina estetica cele mai adecvate pentru statusul cutanat, pentru problemele pielii si pentru dorintele pe care le aveti inainte de initierea tratamentului. De aceea sunt atat de importante diagnosticarea conditiei pielii si discutia cu specialistul estetician.

TERAPIE COMBINATA – NCTF si X-HA3 si TERAPIE COMBINATA – NCTF si M-HA18
COORDONAREA SI PUNEREA IN PRACTICA A CONCEPTULUI SKIN-PERFUSION SI CRYOLIFT FILORGA ESTE REALIZATA DE ANA MARIA NEDELCU, SINGURUL ESTETICIAN TRAINER CERTIFICAT DE LABORATOARELE FILORGA PARIS PENTRU IMPLEMENTAREA ACESTOR TRATAMENTE IN ROMANIA.