Skip to content

ASCE EXOSOMES EXOCOBIO

ASCE by EXOCOBIO - lider în domeniul medicinei regenerative

Exosomii ASCE+ de la Exocobio

Exosomii ASCE+ de la Exocobio sunt recunoscuți ca fiind lider de piață în domeniul medicinei regenerative. Exosomii, aceste mici vezicule secretate de celule și având dimensiuni la nivel nanometric, sunt esențiali în medierea schimbului de informații între celule. Ei transportă substanțe biologic active către celulele-țintă, susținând astfel funcționarea lor optimă.

Exosomii ASCE+ de la Exocobio

Exosomii ASCE+ sunt extrași din celule stem de trandafir. Conținând factori de creștere, peptide, glutation și alți factori cheie care îi fac unici, exozomii aduc un aport valoros sănătății pielii. Dezvoltați de compania Exocobio, lider global în medicina regenerativă, exozomii ASCE sunt extrași prin metoda patentată EXOCOBIO, sunt izolați și filtrați printr-un sistem dublu de filtrare, care elimină aproape toate impuritățile și asigură menținerea efectelor regenerative, imunomodulatoare și antiinflamatorii ale celulelor stem.

EXOCOBIO se remarcă ca fiind cea mai importantă companie în producția de exosomi, deținând recorduri în domeniu, inclusiv pentru cel mai mare număr de publicații științifice, având peste 45 de brevete.

ASCE plus SRLV & HRLV - create prin integrarea inovației și tehnologiei EXOCOBIO

ASCE este un brand de ultimă generație dezvoltat de compania EXOCOBIO, care oferă produse cu tehnologie avansată de liofilizare, concepute pentru a conserva eficacitatea inițială a ingredientelor active.

O soluție progresivă pentru piele îți schimbă pielea la un cu totul alt nivel
ASCE plus SRLV oferă soluții profesionale diferentiate pentru modificări ale pielii

O soluție premium pentru păr care stabilește un nou standard pentru un păr sănătos, revitalizat si regenerat ASCE plus HRLV îmbunătățește mediul părului în mod fundamental, oferind îngrijire profesională

Exocobio produce exosomi derivați din celule stem mezenchimale, care sunt cunoscute datorită proprietăților de a secreta o serie de molecule benefice pentru piele, cum ar fi factori de creștere, colagen și elastină.

Beneficiile exozomilor ASCE pentru regenerarea pielii:

 • Studii in vitro și in vivo: Exocobio a publicat studii care demonstrează efectele benefice ale exozomilor lor asupra celulelor pielii in vitro și la animale.
 • Ingrediente naturale: Exozomii Exocobio sunt derivați din surse naturale, ceea ce le face o alternativă mai sigură decât produsele sintetice.
 • Potențial pentru o gamă largă de aplicații: exozomii pot fi utilizați pentru a trata o varietate de probleme ale pielii, cum ar fi ridurile, cicatricile, acnee și eczemele.

De ce să alegi tratamentele cu exozomi?

Exozomii ASCE stimulează producția proprie și înlocuirea naturală a colagenului pierd, cresc fermitatea pielii și îi imbunătățesc aspectul

Tratamentul cu exozomi accelerează vindecarea rănilor, stimulează producția de colagen și elastină și reduce dezvoltarea pigmentului. Rezultatul este o piele mai ferma, mai luminoasă și mai fină.

Similar cu modul în care producția de colagen scade odată cu înaintarea în vârstă, celulele pielii încep să se deterioreze, iar organismul nostru produce mai puțini exozomi. Aceasta duce la apariția căderii părului, a ridurilor și a liniilor fine. Tratamentele cu exozomi permit atât exozomilor vechi, cât și celor noi să reînvie celulele inactive ale pielii și să-și reia funcțiile de reparare, întărire și regenerare. Aceste tratamente accelerează vindecarea rănilor, stimulează producția de colagen și elastină și minimizează formarea de pigmenți. Rezultatul este o piele mai suplă, mai fermă, mai luminoasă și mai netedă.

ASCE+ SRLV - Această formulă este destinată pielii și are proprietăți importante, cum ar fi :


-refacerea barierei pielii;
-normalizarea turnover-ului celular;
-efect antioxidant puternic și antiinflamator;
-refacerea rețelei de fibre de colagen și elastină;
-intensificarea procesului de regenerare a pielii.

ASCE Plus SRLV Dermal Signal Skin Booster este un produs inovator pentru îngrijirea pielii, ce constă într-o combinație de pulbere și esență, concepută pentru a revitaliza și întineri pielea. Această formulă unică include exozomi derivați din ingrediente selecționate cu grijă, printre care se numără factori de creștere, peptide, aminoacizi, coenzime, vitamine și minerale, inclusiv glutation, ce contribuie la regenerarea celulară și la sănătatea pielii.

Esența conține acid hialuronic (HA), factori de creștere, aminoacizi și minerale, oferind astfel unul dintre cele mai eficiente tratamente de întinerire a pielii de pe piață. Exozomii prezenți în formula ASCE Plus SRLV transportă o varietate de molecule bioactive, inclusiv hormoni de creștere și citokine antiinflamatoare, care sprijină repararea țesuturilor și funcția imună, contribuind la regenerarea și întărirea pielii.

Produsul se distinge prin conținutul său de acid hialuronic, care asigură hidratarea profundă a pielii, precum și prin prezența retinolului și vitaminei C, care ajută la diminuarea ridurilor și la îmbunătățirea luminozității tenului. Combinând pudra și esența, ASCE SRLV oferă multiple beneficii: reparare și regenerare celulară, efecte anti-rid și anti-îmbătrânire, proprietăți antiacneice, antiinflamatoare și antialergice, contribuind astfel la atingerea unei stări optime a pielii.

În plus, vitaminele din compoziție stimulează metabolismul pielii și previn hiperpigmentarea, în timp ce mineralele sprijină repararea barierei cutanate și combat îmbătrânirea, îmbunătățind aspectul tenului aspru. Tratamentul stimulează producția de colagen, favorizează vindecarea epidermei, previne îmbătrânirea prematură și restabilește vitalitatea pielii. De asemenea, îmbunătățește procesul de vindecare a leziunilor cutanate și reduce aspectul cicatricilor.

Acidul hialuronic joacă un rol esențial în menținerea hidratării, prevenind pierderea de apă prin epidermă și susținând retenția de umiditate. Totodată, contribuie la creșterea producției de colagen și fibre elastice, elimină radicalii liberi și oferă un efect profund hidratant, asigurând o piele revitalizată și radiantă.

ASCE+ HRLV - Această formulă este destinată scalpului și părului.

-are proprietăți antiinflamatorii asupra scalpului;
-favorizează regenerarea foliculilor de păr;
-regenerează scalpul, combate căderea părului;
-îmbunătățește aspectului părului și previne afecțiunile scalpului și părului asociate cu îmbătrânirea.

ASCE Plus HRLV este un tratament avansat pentru scalp și revitalizarea părului, bazat pe tehnologia exozomilor, conceput pentru a combate căderea părului și pentru a stimula regenerarea acestuia. Utilizând o combinație unică de 1008 tipuri de proteine și factori de creștere, tratamentul promovează faza de creștere activă (anagen) a părului, contribuind astfel la stimularea regenerării părului.

Formulat cu 598 de tipuri diferite de microARN-uri (MiARN), ASCE Plus HRLV dispune de proprietăți antiinflamatoare care acționează direct la nivelul scalpului, reducând inflamația și creând un mediu favorabil creșterii părului. De asemenea, tratamentul contribuie la scăderea procesului de îmbătrânire celulară în papilele dermice și sprijină proliferarea celulelor acestora, esențiale pentru dezvoltarea sănătoasă a firului de păr.

ASCE Plus HRLV oferă patru beneficii principale: regenerarea scalpului, combaterea căderii părului, îmbunătățirea aspectului părului și prevenirea problemelor de scalp și păr asociate cu îmbătrânirea. Acest tratament este adecvat pentru toate categoriile de vârstă și genuri, având scopul de a îngriji atât scalpul, cât și părul în mod eficient.

Fiecare flacon de ASCE HRLV conține 10 miliarde de exozomi, care au demonstrat clinic eficacitatea în regenerarea și creșterea părului, oferind o soluție terapeutică atât pentru bărbați, cât și pentru femei, în stadiile incipiente ale căderii părului. Prin infuzia de exozomi și factori de creștere, tratamentul poate stimula creșterea naturală a părului într-un interval de doar două până la trei luni, cu efecte de lungă durată, părul nou putând să persiste timp de un an, cele mai notabile rezultate observându-se la șase luni după aplicarea tratamentului.

Exosomii ASCE+ de la Exocobio reprezintă o soluție inovatoare și avansată în domeniul medicinei regenerative, oferind multiple beneficii pentru piele și păr. Prin utilizarea lor, se poate obține o regenerare și un aspect sănătos și revitalizat.

Exozomii sunt vezicule extracelulare generate de celule stem mezenchimale, având un rol crucial în comunicarea intercelulară. Acești mesageri microscopici sunt esențiali pentru că alte celule pot recepționa și răspunde la semnalele transmise de exozomi, ajustându-și astfel activitatea.

Tehnologia modernă permite cercetătorilor să extragă și să administreze direct acești semnalizatori eficienți, exozomii fiind selectați și purificați din celule stem mezenchimale, prin procedee inovatoare și proprii. Un avantaj remarcabil al acestor exozomi este că, provenind din celule stem, includ o diversitate bogată de factori de creștere. Datorită dimensiunilor lor reduse și mobilității, exozomii pot circula neobservați prin sânge și pot transporta o multitudine de molecule proteice prin bariere biologice inaccesibile celulelor obișnuite.

Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări legate de EXOZOMII ASCE:

Ce sunt exozomii ASCE?

Exozomii ASCE sunt vezicule microscopice secretate de celulele stem adipoase umane (ASCE). Ei conțin o varietate de molecule active, cum ar fi proteine, lipide și acizi nucleici, care pot avea efecte benefice asupra pielii.

Ce tipuri de exozomi ASCE există?

ASCE HRLV: reprezintă o soluție avansată pentru îngrijirea scalpului și revitalizarea părului, bazată pe tehnologia exozomilor.
ASCE SRLV: este un produs inovator pentru îngrijirea pielii, ce constă într-o combinație de pulbere și ser, conceput pentru a revitaliza și întineri pielea.

Pentru ce afecțiuni ale pielii pot fi utilizați exozomii ASCE?

Exozomii ASCE sunt folosiți pentru o varietate de afecțiuni ale pielii, inclusiv:

 • Acnee
 • Eczeme
 • Psoriazis
 • Riduri
 • Cicatrici
Care sunt beneficiile utilizării exozomilor ASCE?
 • Reducerea inflamației
 • Stimularea producției de colagen
 • Îmbunătățirea elasticității pielii
 • Hidratarea pielii
 • Reducerea aspectului ridurilor și cicatricilor
Care sunt riscurile utilizării exozomilor ASCE?

Studiile clinice efectuate până acum nu au identificat riscuri majore.

Unde pot găsi produse care conțin exozomi ASCE?

Produsele care conțin exozomi ASCE sunt disponibile online pe www.skinshop.ro și la Institutul Dermato Estetic.