Skip to content

Acid Hialuronic Filorga

NOUA GAMA FILORGA CU ACID HIALURONIC

Injectarile de umplere pot fi folosite pentru restabilirea volumulului natural de acid hialuronic, corectarea liniiilor sau redarea volumului facial.

ACIDUL HIALURONIC, ELEMENT CHEIE IN PROCESUL DE IMBATRANIRE

Imbatranirea, stresul si expunerea la soare afecteaza fragilitatea functiilor biologice, facand pielea vulnerabila la riduri. Pielea nu se mai poate regenera, se subtiaza si isi pierde din elasticitate, treptat ridurile devin mai evidente si expresia faciala se schimba. Multi oameni considera ca pielea fetei nu mai reflecta personalitatea si aspectul lor initial. Injectarile cu acid hialuronic FILORGA ofera solutia acestor inconveniente. Refac expresia faciala si corecteaza ridurile.

TRATAMENT PERSONALIZAT CU FILORGA

Filerele de umplere compenseaza pierderea acidului hialuronic, care este prezent în mod natural în pielea noastra. Aceasta molecula de umplere a liniilor este capabil sa absoarba de 1000 de ori volumul sau in apa, de aici si efectul de umplere si netezirea pielii.

ACIDUL HIALURONIC, MAXIMA SIGURANTA

Acidul hialuronic FILORGA este facut prin biotehnologie. Este supus mai multor etape de purificare care-i garanteaza o puritate maxima. Cu cat acidul este mai pur cu atat efectele adverse scad.

APLICARE

Produsele FILORGA sunt geluri subtiri si transparente capabile sa intre in mod natural in profunzimea dermului. Injectate usor, direct sub rid, il corecteaza instantaneu si refac volumul intregii fete.

REZULTATE

Pentru ca nevoile dumneavoastra evolueaza, produsele FILORGA au rezultate durabile, dar nu si permanente, atat cat sa permita fiecaruia sa-si poata corecta aspectul.