Skip to content

Augmentare buze si volumetrie faciala

Belotero® Intense ofera capacitate eficienta de umplere si rezultate care arata natural datorita elasticitatii echilibrate

Gasirea elasticitatii adecvate este o problema de echilibru in vederea furnizarii unui suport optim pentru piele. Belotero® Intense asigura o capacitate optima de umplere pentru rezultate predictibile, care arata natural in acelasi timp mentinand o integrare excelenta a tesutului pentru minimizarea umflaturilor.

Belotero® Intense – Eficacitate si siguranta ridicate

Eficacitatea a fost demonstrata intr-un studiu care a cuprins 149 de paciente pentru evaluarea eficacitatii si sigurantei Belotero® Intense. Belotero® Intense asigura rezultate de durata si o satisfactie ridicata a pacientei fara a produce umflaturi.

Risc minim de reactie inflamatoare locala cu Belotero® Intense fata de alte produse

Un studiu pentru evaluarea criteriilor de siguranta ale materialelor filler-ului estetic prin investigarea reactiilor intradermice dupa implantarea a 0.2 ml de filler dermic in zone marcate ale pielii abdominale nu a aratat nicio anormalitate si nicio reactie inflamatoare locala semnificativa dupa injectarea de Belotero® Intense.

Belotero® Intense – Corectarea pliurilor severe si augmentarea buzelor

  • Pliu nazolabial sever
  • Volum buze
  • Comisuri orale
  • Pliuri „marioneta

Rezultate predictibile cu Belotero® Intense

Belotero® Volume modeleaza si reface volumele faciale datorita plasticitatii sale personalizate

Plasticitatea ridicata faciliteaza o plasare usoara a gelului dupa injectare. Forta ejectoare foarte scazuta care va da libertatea respectiva de a opera.

Belotero® Volume – Refacerea volumelor faciale

  • Obraji
  • Barbie
  • Tample
  • Pierdere a volumului facial

Rezultate predictibile cu Belotero® Intense

LIFT AND CONTUR

Stimularea productiei de colagen pe termen lung. Colagenul este esential pentru un aspect sanatos si tanar.

Degenerarea fibrelor de colagen caracteristic procesului de imbatranire a pielii initiaza un ciclu vicios de activitate celulara redusa, reinnoire celulara diminuata, si sinteza scazuta a proteinelor. Radiesse® actioneaza impotriva pierderilor de structura asigurand o schela intradermica ce functioneaza ca un stimul mecanic pentru activarea fibroblastelor si neogeneza colagenului.

EFECT TRIPLU

1. Umplere versatila: Reducere facila, sigura si eficienta a ridurilor moderate pana la profunde.

2. Lifting de volum: Lifting si conturare cu crestere a volumului, indusa de colagen.

3. Intinerirea pielii: Imbunatatire pe termen lung a calitatii pielii.

Tratamentul pliurilor nazolabiale profunde

Pliurile nazolabiale profunde confera fetei o expresie obosita si imbatranita. La aceasta pacienta, un singur tratament cu Radiesse® a dus la o corectare pronuntata. In urma unei cosmetizari la 4 luni de la injectia initiala, efectele tratamentului cu Radiesse® au fost vizibile timp de peste 1 an.

Conturarea liniei maxilarului

Conturarea liniei maxilarului are o relevanta din ce in ce mai mare in tratamentele estetice. Radiesse® poate fi utilizat pentru a ajusta si redefini falci si linii ale maxilarului coborate.

Lifting facial complet

Exista o cerere in crestere de lifting facial complet in randul pacientelor. La aceasta pacienta s-au tratat simultan pometii, obrajii si pliul fruntii, cu rezultate foarte bune.

Imbunatatirea calitatii pielii

A fost realizat un efect puternic de lifting si intinerire utilizandu-se Radiesse® pe zona mediana a fetei, obraji, liniile „marioneta”, pielea incretita de deasupra falcilor, si pliul fruntii.