Skip to content

Tratamente laser Clear + Brilliant®


Tratamente laser Clear + Brilliant ®

  • Clear + Brilliant ® asigură un tratament blând de refacere a pielii, folosind tehnologia laser fracționat non-ablativ pentru a aborda și a preveni semnele timpurii de îmbătrânire a pielii.
  • Clear + Brilliant® utilizează tehnologia laser fracționat non-ablativ pentru a crea multe leziuni termice, microscopice, în piele. Aceste leziuni declanșează procesul natural de vindecare a pielii, prin stimularea producției de colagen și elastină (proteinele responsabile de menținerea pielii netede și ferme). Se înlocuiește astfel pielea deteriorată cu țesut sănătos.

Reîntinerirea pielii

Stimulează producția de colagen, reducând ridurile fine și liniile de expresie pentru un aspect întinerit și revitalizat.

 

Uniformizarea tonului pielii

Diminuează petele pigmentare și decolorările, oferind un aspect mai uniform și luminos.

 

Textură îmbunătățită

Netezește suprafața pielii, diminuând porii dilatați și cicatricile ușoare, pentru o piele mai fină.

Stimularea creșterii celulare

Accelerează procesul de vindecare și regenerare celulară, favorizând o piele sănătoasă și rezilientă.

Prevenirea îmbătrânirii premature

Acționează ca măsură preventivă împotriva semnelor de îmbătrânire, menținând aspectul tânăr și radiant al pielii.

Reducerea acneei și a cicatricilor

Ajută la diminuarea inflamației, prevenind formarea cicatricilor post-acneice.

Clear + Brilliant® este o procedură laser non-invazivă de îmbunătățire a aspectului pielii care ajută la îmbunătățirea texturii și a aspectului general. Tratamentul utilizează un laser cu lungime de undă fracționată pentru a crea mii de leziuni microscopice în piele, stimulând astfel procesul natural de vindecare a pielii. Clear + Brilliant® este utilizat în principal pentru a trata semnele îmbătrânirii pielii, cum ar fi petele întunecate, ridurile fine și textura neuniformă a pielii. De asemenea, poate fi utilizat pentru a reduce dimensiunea porilor și pentru a îmbunătăți tonusul pielii. Procedura este relativ rapidă și de obicei nu necesită timp de recuperare extins. În funcție de nevoile și obiectivele individuale ale pacientului, tratamentul poate fi efectuat într-o singură sesiune sau în mai multe sesiuni programate în mod regulat.

 

Clear + Brilliant® utilizează un laser cu lungime de undă fracționată, non-ablativ, care emite fascicule de lumină în zona tratată a pielii, determinând îmbunătățirea texturii și aspectului pielii. Funcționează prin crearea a mii de puncte microscopice de tratament în piele fără a afecta în mod semnificativ straturile exterioare ale pielii, acest lucru permițând o recuperare mai rapidă și un risc redus de efecte secundare.

Laserul fracțional non-ablativ din Clear + Brilliant® funcționează la o lungime de undă de 1440 nm sau 1927 nm, în funcție de aplicatorul ales. Lungimea de undă de 1440 nm este utilizată în principal pentru a aborda problemele legate de textura pielii și a ridurilor fine, în timp ce lungimea de undă de 1927 nm este utilizată pentru a trata petele pigmentare și alte probleme legate de tonul pielii.

În timpul tratamentului, laserul fracțional non-ablativ penetrează în piele, stimulând procesul de vindecare naturală și producerea de colagen nou, îmbunătățind astfel aspectul și textura pielii. Este sigur și eficient și a fost aprobat de Administrația pentru Alimente și Medicamente din Statele Unite (FDA).

Este un tratament inovator care utilizează tehnologia laser fracțională pentru a aborda o varietate de probleme ale pielii, inclusiv semnele de îmbătrânire, textura și tonul pielii. Este un tratament cosmetic avansat care funcționează prin crearea a mii de leziuni microscopice de tratament în piele, stimulând astfel procesul natural de vindecare și producerea de colagen nou. Acest lucru ajută la înnoirea stratului superior al pielii, oferind un aspect mai proaspăt și întinerit.

Clear + Brilliant®: ce oferă tratamentele

Așteptările de la tratamentul Clear + Brilliant® pot varia în funcție de nevoile individuale ale pacientului și de tipul și severitatea problemelor pielii. Cu toate acestea, în general, pacienții se pot aștepta la următoarele rezultate:

  • Îmbunătățirea aspectului general al pielii: după tratament, pielea va arăta mai proaspătă, întinerită și radiantă, cu o textură și un ton mai uniform.
  • Reducerea ridurilor fine și a liniilor de expresie: Tratamentul stimulează producția de colagen, care ajută la diminuarea ridurilor fine și a liniilor de expresie.
  • Îmbunătățirea texturii pielii: Pielea poate deveni mai fină și mai netedă, cu porii dilatați și alte imperfecțiuni reduse.
  • Corectarea petelor pigmentare și a decolorării pielii: Pacienții se pot aștepta la o diminuare a petelor pigmentare, a roșeții și a altor decolorări ale pielii, rezultând un ton de piele mai uniform.
  • Prevenirea semnelor de îmbătrânire: Tratamentul poate ajuta la prevenirea apariției unor noi semne de îmbătrânire, menținând pielea sănătoasă și radiantă.
  • Recuperare rapidă: Clear + Brilliant® este cunoscut pentru timpul său redus de recuperare în comparație cu al altor tratamente laser, permițând pacienților să se întoarcă la activitățile lor zilnice imediat.

Clear + Brilliant® - soluția eficientă pentru îmbunătățirea aspectului și texturii pielii

Tratamentul Clear + Brilliant® poate fi contraindicat în următoarele cazuri:

Piele bronzată sau arsă de soare: Pacienții cu pielea bronzată sau arsă de soare ar trebui să aștepte până când bronzul sau arsura se vindecă pentru a evita riscul de hiperpigmentare sau alte complicații.

Infecții active ale pielii: Persoanele cu infecții ale pielii, precum herpesul sau impetigo, ar trebui să aștepte până când infecția se vindecă înainte de efectuarea tratamentului.

Istoric de cicatrizare anormală: Pacienții cu un istoric de formare a cicatricilor anormale, cum ar fi cheloide sau cicatrici hiperactive, trebuie să discute riscurile cu medicul dermatolog înainte de a începe tratamentul.

Utilizarea recentă a tratamentelor cu retinoizi: Pacienții care au utilizat recent tratamente topice cu retinoizi, cum ar fi tretinoina, ar trebui să aștepte o perioadă recomandată de medic (de obicei, cel puțin 2-4 săptămâni) înainte de a efectua tratamentul Clear + Brilliant®.

Afecțiuni cutanate autoimune: Persoanele cu afecțiuni autoimune ale pielii, cum ar fi lupusul sau sclerodermia, trebuie să discute riscurile și beneficiile tratamentului cu medicul dermatolog înainte de a începe tratamentul.

Sarcina și alăptarea: Tratamentul Clear + Brilliant® nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează, deoarece nu există suficiente studii care să confirme siguranța tratamentului în aceste condiții.

 

Întrebări frecvente despre tratamentul Clear + Brilliant®

Clear + Brilliant® este un tratament cosmetic non-invaziv care utilizează tehnologia laser fracțională pentru a aborda o varietate de probleme ale pielii, cum ar fi semnele de îmbătrânire, textura și tonul pielii.

Tratamentul creează mii de zone microscopice de tratament în piele, stimulând astfel procesul natural de vindecare și producerea de colagen nou. Acest lucru ajută la înnoirea stratului superior al pielii, oferind un aspect mai proaspăt și întinerit.

Beneficiile includ reîntinerirea pielii, uniformizarea tonului pielii, îmbunătățirea texturii, reducerea acneei și a cicatricilor, stimularea creșterii celulare și prevenirea îmbătrânirii premature.

O ședință de tratament durează în general între 30 și 60 de minute. Numărul de ședințe necesare depinde de nevoile individuale ale pacientului și de rezultatele dorite. În medie, pacienții pot avea nevoie de 4-6 ședințe, la intervale de 2-4 săptămâni.

Efectele secundare pot include roșeață temporară, umflare și senzație de strângere a pielii. Aceste efecte secundare tind să se diminueze în câteva ore până la câteva zile după tratament.

Timpul de recuperare după tratamentul Clear + Brilliant® este relativ scurt. Majoritatea pacienților se pot întoarce la activitățile lor normale în 24 de ore, iar efectele secundare ar trebui să se diminueze în câteva zile.

Rezultatele variază în funcție de pacient, dar în general, efectele pot dura luni de zile. Pentru a menține rezultatele, tratamentul poate fi repetat la intervale regulate, în funcție de recomandări.

Clear + Brilliant® este potrivit pentru o varietate de tipuri de piele și vârste. În urma consultației de specialitate se va stabili dacă acest tratament este potrivit pentru nevoile și așteptările voastre.