Skip to content

Tratamente laser eCO2 Lutronic

Prin intermediul platformei laser eCO2 Lutronic vă oferim la Insitutul Dermato-Estetic Dr. Irinel Nedelcu rezultate clinice superioare în tratamentul unor afecțiuni ale pielii precum papiloame, keratoze seboreice, condiloame, veruci sau semne din naștere. De asemenea, oferim cele mai bune rezultate în tratamentul hiperpigmentării sau hipomelanozei, dar și al cicatricilor acneice, tonusului sau texturii neuniforme a pielii ori pentru ameliorarea ridurilor profunde.

eCO2 Lutronic este un laser fracționat puternic, ablativ, capabil să trateze în siguranță o largă varietate de afecțiuni clinice. Utilizează tehnologia patentată Controlled Chaos Technology (CCT), un algoritm ce livrează pseudo-aleatoriu microundele laser menținând distanța maximă între razele secvențiale. Acest lucru permite țesutului să maximizeze disiparea căldurii între impulsuri. Rezultatul constă în siguranță sporită, cu o reducere semnificativă a disconfortului post-operator și timp de vindecare mai scurt.

De la ablația ultraprofundă la ablația superficială, eCO2 are toate caracteristicile necesare abordării unei game largi de condiții clinice. Vârfurile ultra-rapide sunt disponibile într-o gamă de trei dimensiuni de spot, 120, 300 și 500 μm, permițând efectuarea unor tratamente personalizate, în funcție de nevoile pielii. eCO2 Lutronic dispune de o funcție de recunoaștere automată a vârfurilor, modificând automat setările de tratament pentru a se ajusta la modificarea dimensiunii spotului. 

120 µm Spot Size

Cicatrici

Riduri adânci

Laxitate

300 µm Spot Size 

Pori mari

Textura pielii

Luminozitate

500 µm Spot Size 

Tonul pielii

Textura pielii

Luminozitate

GAMA COMPLETĂ DE APLICAȚII

Laxitatea pielii

Riduri, riduri și linii fine

Leziuni pigmentate și lentigine

Cicatrici (cicatrice de acnee*, cicatrice chirurgicală, cicatrice de arsuri)*

Neregularități texturale

Discromie

Elastoza solara/actinica

Capacități de vaporizare, incizie și excizie*

Coagulare*

Negi*

Keratoze seboreice

Hipomelanoza*

Vergeturi*

Vitiligo refractar

*Dispozitiv Medical certificat UE

În funcție de afecțiunea tratată, unii pacienți pot obține rezultate spectaculoase chiar și după un singur tratament, beneficiile fiind: siguranță sporită, reducere semnificativă a disconfortului postoperator și un timp de vindecare mai scurt.

Courtesy of Melanie Palm, MD.

Courtesy of Melanie Palm, MD.

Courtesy of Jill Waibel, MD.

Courtesy of Jill Waibel, MD.