Skip to content

Tratamente laser Lutronic Clarity

Tratamente laser Clarity II

standardul de aur atât în ceea ce privește epilarea definitivă, cât și pentru tratamentul multor leziuni ale pielii

 

CLARITY II este o platformă cu două lungimi de undă laser Alexandrite de 755 nm și laser Nd:YAG de 1064 nm. Caracteristicile avansate ale CLARITY II asigură posibilitatea efectuării unor tratamente versatile la o viteză mai mare.

Cu Clarity II se pot observa rezultate încă de la prima ședință. Energia mai mare și
impulsurile mai scurte, cum ar fi cele de 1,3 ms (pe care niciun alt echipament
laser nu le are în prezent), permit îndepărtarea eficientă a părului nedorit.
În plus, acest echipament permite efectuarea unor tratamente cu până la
45% mai eficiente, în mai puține sesiuni, ceea ce înseamnă că se pot atinge
obiectivele de înfrumusețare mai repede și mai eficient.

Lutronic Clarity  Aprobat FDA, Clarity II este o platformă de mare putere, cu două lungimi de undă, laser Alexandrite de 755 nm și laser Nd:YAG de 1064 nm. Aceste lungimi de undă combinate oferă posibilitatea efectuării unor tratamente mai rapide și mai eficiente, pentru toate tipurile de piele. Mai mult, opțiunea lungimii de undă duală permite setarea unor parametri optimi pentru a trata diverse culori și grosimi de păr, pe o varietate de fototipuri. Nu numai că tratamentele sunt nedureroase și sigure pentru toate tipurile de piele, dar, prin tehnologia IntelliTrak™, oferim o acoperire rapidă și uniformă pe zone mai mari!.

INTELLITRAK™

CLARITY II™ cu tehnologia IntelliTrak™ permite valorificarea pe deplin a platformei de mare putere pentru a atinge viteze mai rapide de tratament fără a sacrifica calitatea, consistența sau fluența furnizate în timpul tratamentelor.

IntelliTrak™ este proiectat pentru a furniza cu precizie impulsuri de energie la o densitate de suprapunere selectată de utilizator, cu rate de repetiție de la 2,4 Hz la peste 3 Hz, în funcție de fluența aleasă și dimensiunile spotului ≥ 18 mm. Vârfurile indicatorului de distanță IntelliTrak™ de la Lutronic oferă feedback de sistem bazat pe viteza de rulare a utilizatorului pentru a asigura o acoperire completă și consecventă a zonei de tratament. Iluminarea LED de pe consolă și piesa de mână ajută la informarea utilizatorului despre viteza optimă de rulare pentru tratamente rapide.

TRATAMENT LEZIUNI PIGMENTARE 

Eliminare melanina din zone selectate țintit

EPILARE DEFINITIVA LASER

Eliminarea țintită a foliculilor piloși

TRATAMENT LEZIUNI VASCULARE

coagulare și micșorare vase de sânge

REJUVENAREA TENULUI

Stimulare neocolageneza

Rata ridicată de repetitie si spot-ul mare de tratament permit eliminarea părului nedorit la o viteză sporită, ceea ce înseamnă reducerea timpului de tratament.

Eficienta
Tratamentele extrem de eficiente realizate cu CLARITY își au originea în livrarea energiei laser de putere înaltă în pulsuri foarte scurte. Raza FLAT TOP a aparatului Clariry (top hat) este un laser cu fluență uniformă (densitatea energiei) într-un disc circular. Acesta se formează din elemente optice difractive din raza Gaussian. Astfel, tratamentele sunt extrem de eficiente si rezultatele predictibile.

Versatilitate
Lungimile de undă duală ale CLARITY permit tratarea tuturor tipurilor de piele și specificațiile avansate asigura oportunități de terapii multiple, putând fi tratate mai multe afectiuni: se poate reduce permanent părul nedorit, se poate îmbunătăți aspectul leziunilor și petelor pigmentare și se poate rejuvena pielea.

GAMA COMPLETĂ DE APLICAȚII

  • EPILARE DEFINITIVA CU LASER
  • REJUVENARE FACIALA SI TONUS
  • PIGMENTI EPIDERMALI
  • TELANGIECTAZIE FACIALA
  • LEZIUNI VASCULARE
  • ONICOMICOZA

Tratament Laser Clarity Lutronic pentru o piele strălucitoare și sănătoasă

Clarity este cunoscut pentru eficiența crescută în tratarea unei game variate de afecțiuni dermatologice:

Eliminarea părului nedorit: laserul Alexandrite este utilizat pe scară largă pentru epilarea definitivă. 

IMAGINI ÎNAINTE ȘI DUPĂ, Studiu de caz furnizat prin amabilitatea LUTRONIC.

Emite lumină cu o lungime de undă de 755 nm, care este ideală pentru distrugerea foliculilor de păr în mod selectiv.

IMAGINI ÎNAINTE ȘI DUPĂ, Studiu de caz furnizat prin amabilitatea LUTRONIC.

Tratarea angioamelor și a telangiectaziilor: angioamele și telangiectaziile pot fi tratate, de asemenea, cu ajutorul laserului Alexandrite. Acesta poate reduce sau elimina roșeața neplăcută a pielii cauzată de aceste leziuni.

IMAGINI ÎNAINTE ȘI DUPĂ, Studiu de caz furnizat prin amabilitatea LUTRONIC.

Tratament eficient onicomicoza: îmbunătățește aspectului unghiilor afectate de infecții fungice.

IMAGINI ÎNAINTE ȘI DUPĂ, Studiu de caz furnizat prin amabilitatea LUTRONIC.

Îmbunătățirea texturii pielii: laserul poate ajuta la îmbunătățirea texturii pielii prin stimularea producției de colagen și elastina, acest lucru având o contribuție majoră la reducerea aspectului ridurilor fine și a cicatricilor.

Tratarea leziunilor pigmentare: laserul Alexandrite este eficient în tratarea leziunilor pigmentare, cum ar fi petele de vârstă, petele solare și lentigo. Contribuie la uniformizarea tonului pielii și la eliminarea neuniformităților pigmentare.

Îmbunătățirea texturii pielii: laserul poate ajuta la îmbunătățirea texturii pielii prin stimularea producției de colagen și elastina, acest lucru având o contribuție majoră la reducerea aspectului ridurilor fine și a cicatricilor

Cu cât ești mai bine informat, cu atât poți lua măsuri preventive mai eficiente. La Egoclinic, suntem dedicați să oferim servicii medicale de înaltă calitate pentru pacienții noștri. Indiferent de întrebările sau îngrijorările voastre legate de sănătatea pielii, vă oferim sprijin, evaluări precise și planuri de tratament personalizate, sigure și eficiente.

Lutronic Clarity este disponibil în cadrul Institutului Dermato-Estetic Dr. Irinel Nedelcu și se adresează tuturor celor care înțeleg importanța sănătății pielii!