Skip to content

Produsul de vârf ASCE Exobalm a fost distins cu Locul I în categoria “Cel Mai Bun Produs în Medicina Estetică Regenerativă” la Aesthetic & Anti-Aging Medicine World Congress #AMWC2024. Această recunoaștere internațională ne bucură, suntem mândri de alegerea noastră de a-l include atât în oferta clinicii, cât și online, pe Skinshop.ro!

Angajamentul nostru de a recunoaște și adopta cele mai inovatoare și eficiente soluții pentru îngrijirea pielii este de neclintit, iar această distincție prestigioasă subliniază calitatea excepțională și performanța remarcabilă a produsului, consolidându-ne misiunea de a oferi pacienților noștri doar ceea ce este mai bun. În calitate de pionieri și lideri în selectarea celor mai eficiente soluții de îngrijire a pielii, suntem mereu în căutarea inovațiilor care pot oferi rezultate superioare pacienților noștri. ASCE Exobalm, cu formula sa revoluționară bazată pe exozomi, este un exemplu strălucit al standardelor pe care le urmărim și le promovăm în practica noastră. Această recunoaștere la nivel mondial nu doar că onorează inovația și excelența în produsele pe care le susținem, dar ne și motivează să continuăm să descoperim cele mai avansate tehnologii în îngrijirea și regenerarea pielii.

De asemenea, la Aesthetic & Anti-Aging Medicine World Congress #AMWC2024 în Monaco am avut privilegiul să cunoaștem echipa din spatele dezvoltării produsului de vârf ASCE Exobalm, produsul devenit rapid reper în portofoliul nostru. Distins cu Locul I în categoria “Cel Mai Bun Produs în Medicina Estetică Regenerativă”, ASCE ExoBalm a confirmat încă o dată eficacitatea și superioritatea sa în domeniu. Acest produs revoluționar, îmbogățit cu exozomi, a fost conceput să răspundă nevoilor complexe de regenerare și îngrijire a pielii, oferind o soluție avansată pentru cei care caută cele mai eficiente tratamente anti-aging.

Succesul său la #AMWC2024 validează nu doar cercetările și inovațiile din spatele ASCE ExoBalm, dar subliniază și promisiunea noastră de a oferi pe piața din România produse care să redefinească standardele de îngrijire a pielii.