Skip to content

20 de ani de excelenta in dermatologie: Institutul dermato-estetic Dr. Irinel Nedelcu

În ultimele două decenii am avut privilegiul să ne aflăm în prim planul inovației și excelenței în dermatologia și dermato-estetica românească, fiind ghidați permanent de pasiunea noastră pentru a ajuta oamenii să se simtă bine în pielea lor. Îmbinarea tratamentelor medicale cu cele mai noi inovații în domeniul dermato-estetic și anti-aging ne-a oferit cheia pentru a oferi pacienților noștri cele mai bune soluții pentru nevoile lor unice.

Institutul Dermato-Estetic este  locul dedicat sănătății pielii. Aici, frumusețea vine mână în mână cu sănătatea, iar procedurile medicale sunt în perfectă armonie cu cele estetice. Credem cu tărie în abordarea holistică a îngrijirii pielii și ne mândrim cu faptul că putem oferi pacienților noștri o experiență completă, de la diagnostic până la tratament și estetică.

Știm că fiecare pacient este unic și merită o abordare personalizată. De aceea, ne concentrăm pe înțelegerea nevoilor specifice ale fiecărui pacient, pentru a oferi cele mai eficiente și confortabile tratamente. Fie că este vorba de tratamentele laser chirurgicale și estetice, de implanturile de păr sau de serviciile noastre de dermato-estetică, obiectivul nostru este să te facem să te simți și să arăți cât mai bine.

 

 

Un alt pilon al succesului institutului il reprezinta tehnologia de ultima generatie. Platforma Lutronic eCO2 reprezinta o platforma laser cu aplicabilitate vasta in dermatologie. Laserul eCO2, consacrat ca tehnologie de referinta in rejuvenarea faciala, redefineste intelesul ingrijirii tenului. Lutronic eCO2 se distinge ca primul laser ablativ fractionat ce acopera spectrul complet de tratamente pentru rejuvenare faciala. Pe langa tratamente de rejuvenarea faciala, eCO2 este folosit pentru: reducere liniilor fine si a ridurilor faciale, imbunatatirea cicatricilor, reducerea petelor maro cauzate de soare, imbunatatirea aspectului pigmentat. Alegerea acestui echipament de clinici de top atesta nu doar rezultatele excelente oferite, ci si increderea pe care specialistii o acorda tehnologiei.

Tratament Laser eCO2 Lutronic pentru o piele strălucitoare și sănătoasă

Un aspect esential al eCO2 este tehnologia patentata „Controlled Chaos (CCT)”. Aceasta tehnologie implica un algoritm care emite microundele laser in mod pseudo-aleatoriu, mentinand o distanta maxima intre razele consecutive. Aceasta permite tesutului sa disipeze caldura eficient intre impulsuri, rezultand un tratament cu o siguranta crescuta, disconfort post-procedura minim si un timp de recuperare scurt.

Protocolul eCO2 Tone de la Lutronic este un tratament destinat rejuvenarii si redarii luminoziitatii tenului. Cu ajutorul acestui protocol, pielea este stimulata sa genereze tesut nou si sanatos. Acesta nu doar combate liniile fine si petele pigmentare cauzate de soare, ci se aplica cu succes si pe diverse zone ale corpului, inclusiv fata, gat, decolteu si maini.

In functie de afectiunile specifice ale pacientului, Dr. Irinel Nedelcu poate recomanda mai multe sesiuni de tratament pentru a amplifica si mentine rezultatele. Nu doar ca eCO2 Tone este eficient in tratarea ridurilor si a iregularitatilor texturale, dar poate fi folosit in mod preventiv, anticipand si contracarand efectele trecerii timpului.

Controlled Chaos (CCT)™

Lutronic eCO2 Plus este cel mai important laser fracționat și ablativ. eCO2 Plus funcționează cu tehnologia patentată Controlled Chaos Technology (CCT™), un algoritm care emite fiecare fascicul micro-laser în mod pseudo-aleatoriu, astfel încât să existe o distanță maximă între fasciculele succesive. Acest lucru permite țesutului să disipeze cea mai mare cantitate posibilă de căldură între secvențe. Ca rezultat, aceasta înseamnă siguranță sporită, mai puține disconfort postoperator și un proces de vindecare mai rapid.

De la ablația ultraprofundă la ablația superficială, eCO2 Plus are caracteristici ce ne permit abordarea unei game largi de condiții clinice. Combinate între ele, caracteristicile avansate asigură control suprem pentru cele mai bune rezultate.

Cu eCO2 Lutronic se vor observa îmbunătățiri încă de la prima ședința. Tratamentele sunt sigure și eficiente, ceea ce înseamnă că veți atinge obiectivele dumneavoastră mai repede și mai eficient.

Sub conducerea doctorului Nedelcu, si datorita tehnologiei avansate precum Lutronic eCO2, Institutul dermato estetic se pozitioneaza ca lider in dermatologia romaneasca. Pentru pacientii care doresc o ingrijire de exceptie, alegerea este simpla: increderea in expertiza si inovatia oferita de Dr. Irinel Nedelcu si echipa sa.

La EgoClinic, ne angajăm să vă oferim cele mai noi tehnologii și tratamente pentru a vă ajuta să vă simțiți și să arătați mai bine că niciodată, iar cu eCO2 Lutronic vă putem oferi servicii de cea mai înaltă calitate și rezultate excepționale.

Este procedura dureroasa?

Fiecare persoana resimte durerea sau disconfortul diferit. La Egoclinic, ne asiguram ca fiecare pacient beneficiaza de masuri pentru a minimiza disconfortul. Anestezicele topice sunt aplicate la nevoie, putând fi prescrise și medicamente orale.

Cand voi vedea rezultate?

In doar cateva zile, veti observa o piele noua, mai neteda si mai uniforma. Dar procesul nu se opreste aici: pielea continua sa se imbunatateasca pe parcursul a sase-noua luni, datorita formarii de colagen nou.

Este procedura sigura?

Tratamentele fractionate se bucura de popularitate de aproape un deceniu in randul medicilor si pacientilor. Laserul eCO2 este conceput avand in vedere cele mai bune standarde de siguranta, oferind atat pacientului, cat si medicului, incredere maxima in timpul procedurii.