Skip to content

Inovație în tratamentele estetice: descoperă Clarity II - echipament laser pentru tratamente de estetică și dermatologie

La Institutul Dermato-Estetic, medicii noștri dermatologi de renume internațional vă oferă cele mai avansate tratamente și soluții pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de frumusețe și sănătate. EgoClinic este o instituție dermato-estetică de încredere, condusă de Dr. Irinel Nedelcu, un expert de renume în domeniu, cu peste 25 de ani de activitate. Cu pasiune pentru inovație și calitatea serviciilor, clinica se dedică să vă ofere cele mai bune opțiuni de tratament disponibile.

 

 

 Clarity II este cea mai recentă achiziție a EgoClinic, un echipament de ultimă generație, produs de Lutronic și distribuit în exclusivitate de către Mediskin. Această platformă laser reprezintă o adevărată revoluție în domeniul medicinii estetice, oferind o gamă variată de tratamente pentru îmbunătățirea aspectului și sănătății dumneavoastră

 

 

 

Tratament Laser Clarity Lutronic pentru o piele strălucitoare și sănătoasă

 

 

 

Clarity II este o platformă laser de vârf, cu lungimi de undă duale de 755 nm (Alexandrite) și 1064 nm (Nd:YAG), ceea ce o face extrem de versatilă și eficientă în tratarea unei game variate de probleme medicale și estetice. Cu ajutorul tehnologiei sale de ultimă oră, acest echipament poate aborda eficient următoarele specificații:

  ·        Epilare definitivă: pentru o piele netedă și lipsită de par, Clarity II oferă rezultate rapide și eficiente.

·         Rejuvenare facială și tonus îmbunătățit: stimulează colagenul și redă un aspect întinerit al pielii.

·         Pigmenți epidermali: corectează nuanțele neuniforme de culoare ale pielii și leziunile pigmentare.

·         Telangiectazii: tratează vasele de sânge dilatate de pe față pentru un ten uniform.

·         Leziuni vasculare: reduce leziuni vasculare, inclusiv cele de pe picioare.

·         Onicomicoza: pentru îmbunătățirea aspectului unghiilor afectate de infecții fungice.

·         Rozacee și hemangioame: reduce simptomele acestor afecțiuni și îmbunătățește aspectul pielii.

 

 Tehnologii Avansate pentru Rezultate Optime:

 Clarity II dispune de tehnologii inovatoare pentru a vă asigura cele mai bune rezultate posibile:

·         IntelliTrak™: Această tehnologie patentată furnizează impulsuri de energie cu precizie la parametri preselectați, garantând astfel un tratament eficient și rapid.

 ·         Detectarea temperaturii în timp real: prin această caracteristică, puteți avea încredere că tratamentul dumneavoastră se desfășoară în siguranță, cu feedback în timp real pentru eficacitate sporită.

INTELLITRAK™

CLARITY II™ cu tehnologia IntelliTrak™ permite valorificarea pe deplin a platformei de mare putere pentru a atinge viteze mai rapide de tratament fără a sacrifica calitatea, consistența sau fluența furnizate în timpul tratamentelor.

IntelliTrak™ este proiectat pentru a furniza cu precizie impulsuri de energie la o densitate de suprapunere selectată de utilizator, cu rate de repetiție de la 2,4 Hz la peste 3 Hz, în funcție de fluența aleasă și dimensiunile spotului ≥ 18 mm. Vârfurile indicatorului de distanță IntelliTrak™ de la Lutronic oferă feedback de sistem bazat pe viteza de rulare a utilizatorului pentru a asigura o acoperire completă și consecventă a zonei de tratament. Iluminarea LED de pe consolă și piesa de mână ajută la informarea utilizatorului despre viteza optimă de rulare pentru tratamente rapide.

Cu Clarity II veți observa îmbunătățiri încă de la prima ședința. Energia mai mare și impulsurile mai scurte, cum ar fi cele de 1,3 ms (pe care niciun alt echipament laser nu le are în prezent), permit îndepărtarea eficientă a părului nedorit. În plus, acest echipament vă permite să vă bucurați de tratamente cu până la 45% mai eficiente, în mai puține sesiuni, ceea ce înseamnă că veți atinge obiectivele dumneavoastră mai repede și mai eficient.

 

Veți simți și observa diferența chiar de la început, iar acest lucru vă va motiva să continuați tratamentul pentru rezultate excelente pe termen lung. De la epilarea definitivă la tratamentele pentru leziuni pigmentare sau afecțiuni vasculare, Clarity II oferă soluții complete. Această versatilitate face din Clarity II o alegere ideală.

La EgoClinic, ne angajăm să vă oferim cele mai noi tehnologii și tratamente pentru a vă ajuta să vă simțiți și să arătați mai bine că niciodată, iar cu Clarity II vă putem oferi servicii de cea mai înaltă calitate și rezultate excepționale.

Programați o consultație la EgoClinic pentru a află cum Clarity II poate fi soluția perfectă pentru nevoile dumneavoastră.